2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم الان یهو خیلی دلم گرفتچون همین الان دیدموقتی قهر بودیم پست گذاشتهولی پست شادانگار نه انگار ک...آ ...

خب این یعنی بهت فکر میکنه صددر صد و میخواد این فکر کردنش رو قایم کنه با این پست شاد گذاشتنش

خب این یعنی بهت فکر میکنه صددر صد و میخواد این فکر کردنش رو قایم کنه با این پست شاد گذاشتنش

نه ینی صددرصد به تــخممرغای توی یخچالشم نیست و داره زیر پستش با فالووراش لاس میزنه

بخدا قفسه سینه م درد گرفت

خدایا ما چرا اینقد خریم هنوز

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

نه ینی صددرصد به تــخممرغای توی یخچالشم نیست و داره زیر پستش با فالووراش لاس میزنهبخدا قفسه سینه م د ...

باور کن بهت فکر میکنه میخواد مثلا حرصت بده با این کاراش

داره زیرپوستی باهات میجنگه.

و الا این لاس رو میتونه قایمکی هم انجام بده.

نه ینی صددرصد به تــخممرغای توی یخچالشم نیست و داره زیر پستش با فالووراش لاس میزنهبخدا قفسه سینه م د ...

نمیدونم آهنگ گوش بده گریه کنی سبک که شدی بعدش یه کار جدید کن برو فیلم ببین گیم بزن تو گوشیت

بخدا این رفتارا و خریت ما بخاطر ساختار مغزمونه.

نمیدونم آهنگ گوش بده گریه کنی سبک که شدی بعدش یه کار جدید کن برو فیلم ببین گیم بزن تو گوشیتبخدا این ...

امروز صب باصابخونه م دعوا کردم دیگه تحمل هیچیو ندارم

الان بیشتر از هر زمانی آرامششو نیاز داشتم

قرص میخورم که لااقل بکپم ولی خابم نمیبره

با قرصم خابم نمیبره

باهم قرار داشتیم، بهش گفتم ناهارتو بخور بعد بیا

رفت که رفت...

امروز صب باصابخونه م دعوا کردم دیگه تحمل هیچیو ندارمالان بیشتر از هر زمانی آرامششو نیاز داشتمقرص میخ ...

چرا باهاش موندی؟ چی داشته که به این حسایی که تجربه میکنی می ارزه ؟

چرا باهاش موندی؟ چی داشته که به این حسایی که تجربه میکنی می ارزه ؟

اگ بگم چرا تاحالا وقتی دلتنگ شدم... وقتی داشتم از بغض خفه میشدم... چرا تاپیک نزدم، حتما مسخرم میکنی

چون ترسیدم توی تاپیکم درددل کنم، از وقتایی که نیست بگم...

بعد نتونم تاپیکمو پاک کنم و همینجا بمونه

و وقتی ازدواج کردیم

یه شب باهم بیایم پستای قدیمیمو بخونیم

و اون تاپیکمو ببینه

و بفهمه چقققققد بهش وابسته ام

اگ بگم چرا تاحالا وقتی دلتنگ شدم... وقتی داشتم از بغض خفه میشدم... چرا تاپیک نزدم، حتما مسخرم میکنیچ ...

آخه جگر این خودش مشکله

زن ذاتش عشقه. اگه نتونی با خیال راحت بهش محبت کنی و از سواستفاده کردنش بترسی خب این رابطه پس برات چی داره که موندی توش؟