2777
2789

فامیل دورشون هستش دختر پسرخاله پدر همسرم میشه دختره ۱۸ سالشه همسر من ۲۹ دو سال پیش همسر من از این دختر خیلی خوشش میومد دختره یه مدتی باهاش چت میکرده بعد عذاب وجدان میگیره دیگه بلاکش میکنه میگه میخوام درسم رو بخونم و ... به گفته خود همسرم دو سه هفته پیش دیدم انبلاکش کرده همسرمم اسمش رو سرچ کرده بود تو تلگرام

الان به روی همسرم بیارم؟ بر فرض بگم بگم چی گوشیتو چک کردم؟ اعصابم خورد شدش هی میگم نکنه دختره پیام بده اینم فیلش یاد هندوستان کنه

کاربری سوم ژله نارنجی

همه بعد از یه مدتی بلاکی هارو انبلاک میکنن که لیست خالی بشه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا کی گفته

من خودمم پسرخالم که خواستگارم بودو بلاک کردم تمسال انبلاک ، چون نمیخوام اون قسمت اسمش باشه 

حالا یه نفر ببینه و بگه این کیه که انفالوش کردی ؟ 

همه بعد از یه مدت آنبلاک میکنن 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

شاید چت کردن چون نمیشه همزمان شوهرت هم سرچش کرده باشه هم اون انبلاک کرده باشه

اسمشو قبلا هم سرچ میکرد چند بار دیدم به روش نیووردم ولی اون زمان بلاک بود

کاربری سوم ژله نارنجی

بچه هاااا، ببینید من کسیو ندارم تو دنیا، یه شمایید که به دعاتون اعتقاد دارم، میشه در حقم خواهری کنید یه دقیقه بیاید تاپیکم؟ دمتون گرم و تنتون سلامت🥲

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆