2777
2789
عنوان

بیبی چک، کمک میخوام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
😍😍😍😘😘😘 منتظرم، منم اگه پری نشدم تو این چند روز میرم آز، 😊😊

حالا برو تو یه آز بده شاید مثبت شد

تو هم از نگرانی دراومدی

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر استرس گرفتم برو بیا خوشحالمون کن دیگه دختر

عزیز دلم شما استرس نگیر واسه نینی خوب نیست، 😍😍 چشم در اولین فرصت میرم آز میدم، ولی بهش فک نمیکنم. چه بیاد چه نیاد هر دوش خوبه برام.😊

پس حتما میرم، دیر بشه که مشکلی به وجود نمیاد در حد چند روز؟

شاید تو این چندروز چیزی بخوری که بد باشه یا کاری بکنی که بت فشار بیاد

خیلی مواظب خودت باش

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

منم اینجوری شدم بعد از اقدام برا بچه دار شدن  پریودی کلا ریخته به هم  این ماه  الان  ده روز  شده  پری  نشدم 😔  بی بی زدم  منفی شد  بعد از یک  ساعت  هاله افتاد  

اصلا  نمیدونم  چیکار  کنم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
شاید تو این چندروز چیزی بخوری که بد باشه یا کاری بکنی که بت فشار بیاد خیلی مواظب خودت باش

مرسی عزیز دلم، اتفاقا یکی از دوستان هم گفتن، این چند روز رعایت میکنم، امیدم به خداست، 😍😍🙏🙏

عزیز دلم شما استرس نگیر واسه نینی خوب نیست، 😍😍 چشم در اولین فرصت میرم آز میدم، ولی بهش فک نمیکنم. ...

قربونت برم

اره عزیزم زیاد بهش فک نکن انشالله که بارداری توهم استرس نداشته باش😘😘

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
منم اینجوری شدم بعد از اقدام برا بچه دار شدن  پریودی کلا ریخته به هم  این ماه  الان & ...

واقعا این سردرگمی بدتر هست، ولی برای من انتظارم شیرینه، شما هم اینطوری نگاه کن بهش، 

کاش یه قانونی بود که اگه نیست زود پری بیاد😔😔 ولی نیست. پس بهش فک نکن😊😊

واقعا این سردرگمی بدتر هست، ولی برای من انتظارم شیرینه، شما هم اینطوری نگاه کن بهش،  کاش یه قا ...

آره این به هم  ریختن  نظم  دیگه  چیه  به خدا  آدم  هزار فکر  میاد سرش، آره  میگن  فکر کردن بهش بدتره  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
راستی شرایطت با من چقدر شبیه بود، منم ۱۰ روزه پری نشدم.

اصلا  تا گفتی  انگار  خودم  رو  گفتی منم مثل تو 

خدا کنه  دو تا مون  نی نی داشته باشیم 👶

آره این به هم  ریختن  نظم  دیگه  چیه  به خدا  آدم  هزار فکر   ...

من ۵ ماهه اقدامم، پریودم وحشتناک به هم ریخته و شده بود دو هفته تاخیر داشتم، ولی بیبی هیچی نشون نمیداد، 

این اولین باره هاله افتاده،

من ۵ ماهه اقدامم، پریودم وحشتناک به هم ریخته و شده بود دو هفته تاخیر داشتم، ولی بیبی هیچی نشون نمیدا ...

منم  چهار ماهه اقدامم  ماه پیش  هفت  روز  این  ماه  امروز  شده  ده  همینجور  داره  زیاد  میشه 😣  حالا  قبلا   سی روزم  نمیشد  سی و یک  دقیق دقیق  بود، 

حالا  دوباره  بی بی بذار  یکی دو روز دیگه  ببین پرنگ تر میشه،