2777
2789
عنوان

بیبی چک، کمک میخوام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
والا منم حس خاصي نداشتم جز كنر درد كه هيچوقت تجربه نكرده بودم! ضمنا بي بي چك هيچوت الكي مثبت نميشه😊

اینو قبول دارم، یه بار توهم بارداری داشتم حتی احساس میکردم تو وجودم داره لگد میزنه😐😐

ولی بیبی منفب بود، رفتم آز دادم اونم که منفی شد به بیبی چک ایمان آوردم، دیگه منفی بود نرفتم آز تا پری میومد، ولی الان اینجوری شد

اینو قبول دارم، یه بار توهم بارداری داشتم حتی احساس میکردم تو وجودم داره لگد میزنه😐😐 ولی بیبی منف ...

بيخودي مثبت نميشه عزيزم ؛ من اولي باشم كه تبريك گفته! مبارككككه😎💖😍

رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دختر خاله ي من بعد چند ٥ ساعت براش مثبت شد رفت ازمايش حامله بود

عزیزم، نمیدونم خوشحال باشم یا نه، حس عجیبیه، این حس ندونستنم خوبه، 

یه چیزی بگم،‌من از لحاظ خانواده شوهر نازایی زیاد دارن، منم با این احتمال که ممکنه هیچوقت بچه دار نشیم ازدواج کردم، حتا اگه باشه و سقط شه،خودش جای امید هست، فعلا گفتیم تا یه سال صبر کنیم طبیعی بعد به صورت جدی پیگیری کنیم.

سلام همگی.منم این ماه اقدام داشتم پریودام نامنظمه الان28پری ام ولی نشدم بی بی زدم منفی بود.امیدی هست ...

عزیزم من دقیق نمیدونم، فقط اینکه پری نامنظم هست حتما باید بری دکتر برای جواب بارداری، نمیدونی چندروز تاخیر داری؟

عزیزم من دقیق نمیدونم، فقط اینکه پری نامنظم هست حتما باید بری دکتر برای جواب بارداری، نمیدونی چندروز ...

نه.دارو مصرف کردم.لتروزول ومتفورمینو hmgوhcg. امادوماهه ک 24پریود میشدم