2777
2789
عنوان

بیبی چک، کمک میخوام😔😔

610 بازدید | 57 پست

سلام دوستان، من از بعد از اقدام کلا پریودم به‌ هم ریخت و سیکلم ۳۰-۳۵ روز شد،

الان با توجه به اینکه سیکلمو ۳۵ روز حساب کردم، ۱۰ روز از موعد پریودم میگذره، همش منتظر پریود شدن بودمو به نینی اصلا فکر نکردم این ماه،

تو این ۱۰ روز چهار بار بیبی چک زدم، دوتاش که منفی بود، سه روز پیش بیبی زدم، یه ۱۰ دقیقه صبر کردم منفی بود انداختم دور، شبش همسرم گفت آشغالا رو میبرده بیبی دوتا خط شده بوده، ولی‌خیلی محو در حد پخش شدن رنگ تو قسمت تی. گفت حتما صبح بیبی بزار، منم صبح گذاشتم بعد از ۵ مین دیدم یه خط هست، گرفتم خوابیدم تا الان،

رفتم نگاه کردم دیدم یه خط خیلی کمرنگ افتاده، نمیخوام الکی خوشحال بشم، ولی ممکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولين باري كه زدم يه خط هاله مانند افتاد كه با ميكروسكوپم قابل ديدن نبود😂 فرداش بهتر شد ؛ چهار روزم مونده بود به موعدم! آز دادم مشكوك زد؛ سه روز بعد تكرار كردم و مثبت بود

رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜
واقعا؟ من نمیدونم چند دقیقه گذشته از بیبی چکم، ولی تا حالا هیچوقت اینطور نشده بود، اصلا حسی هم ندارم ...

والا منم حس خاصي نداشتم جز كنر درد كه هيچوقت تجربه نكرده بودم! ضمنا بي بي چك هيچوت الكي مثبت نميشه😊

رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜
من اولين باري كه زدم يه خط هاله مانند افتاد كه با ميكروسكوپم قابل ديدن نبود😂 فرداش بهتر شد ؛ چهار ر ...

چه‌خوب، چقدر خوبه که علائم رو دیدی بعد مثبت شد، انشالله سالم و سرحال باشین دوتاییتون عزیز دلم💕💕💕