2777
2789
حتی پسره رو جلوی همه کوچیک میکنه ولی پسره همیشه بهش احترام میزاره ن اینکخ حسودی کنم ولی ن قیافه داره ...

وای لنگه شو دیدم دقیقا

شوهرشو تو فامیل بی آبرو کرد که ی؟

میل جنسی اش کمه!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای لنگه شو دیدم دقیقاشوهرشو تو فامیل بی آبرو کرد که ی؟میل جنسی اش کمه!!!

حالا به همون مرد توجه کنی و احترام بزاری میشه خودشیفته انگار بهترین کار همینه کل به جنس مخالف محل ندی

🍓

خوشگلا کلا شانس ندارن

شری جان من

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقت کنی تو متاهلی هم به این بیشتر خیانت میشه

وای دقیقا 😐 من یه نفرو می‌شناسم ینی همسر این آقا انقد از همه لحاظ خوبه که شاید اکثرا دلشون همچین زنی بخواد حتی به اونم خیانت شددددددددددد 😑😑😑 

حالا هر چی حسود تر و بی لول تر شانس و اقبال بیشتر🗿

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

وای دقیقا 😐 من یه نفرو می‌شناسم ینی همسر این آقا انقد از همه لحاظ خوبه که شاید اکثرا دلشون همچین زن ...

منم دورم زیاد دیدم حتی از شوهره هم سرتر بودن و خیانت دیدن 

دقیقا همونا شوهره رو قفل میکنن انگار 😂 اختیار زبونشونم ندارم 

🍓

آی گفتی

دختر خاله من قیافش معمولی  و تپلی و اضافه وزن داره

اما همسرش هم کاری هم مهربون کلی هم براش طلا اینا گرفتن

این خانوم با اینکه شوهرش  و جلو جمع خورد کرده

شوهرش بعد احترام میذاره و اینا

ولی دختر عمه من خوشگل و با ادب

تا حالا با هیچ پسری نبوده

هیچ خواستگاری نداره

آی گفتیدختر خاله من قیافش معمولی و تپلی و اضافه وزن دارهاما همسرش هم کاری هم مهربون کلی هم براش طلا ...

واقعا همینه 😢

بیشترم سیاسته ک دخترای خوشگل ندارن فک میکنن همون خوشگلی و دارن بسه ولی کسایی ک معمولی یا روبه پایینن خیلی سیاست دارن

🍓