2777
2789

از یه پسره خیلی خوشم میاد رفتم بهش اعتراف کردم و پرسیدم کسی رو دوست داره یا نه ولی اون جواب نداد تا من بیام سر قرار که کنجکاویش ارضا بشه که ببینه من کیم و خودش همش میگفت خیلی ذهنش درگیره ببینه من کیم و چه شکلیم 

خلاصه رفتیم و گفت من گذشتم رو رها کردم ( با یه نفر چند سال تو رابطه بوده ) حالا هم یه دختره هست که دوسش داره و بعد ماه رمضون میخواد بره خواستگاریش ولی گفت خانومه نمیدونه که پسره دوسش داره هنوز. 

ولی هنوز استوری ها و پست های شکست عشقیش هست و اگه واقعا میخواست ازدواج کنه نباید اون پست و استوری ها رو حذف میکرد ؟ نباید دیگه در مورد شکست عشقی استوری نمیذاشت؟  خیلی دلم خونه من واقعا از ته دلم دوسش دارم دلم تنگ میشه براش خیلی آسیب دیدم هم جسمی که قلب درد گرفتم و هم روحی و از کار و زندگیم افتادم😔

نمیتونم با این قضیه کنار بیام همش چشم به گوشیه زنگ بزنه یا پیام بده ، کاش فقط یه بار زنگ بزنه حداقل حرفای دلم رو بگم سرش داد بزنم که چقدر بد رفتار کرد که آروم بشم 

پشت گوشی هم می تونست بگه نه اما منو کشوند سر قرار که توف کرده باشه تو صورتم اونم فقط به خاطر کنجکاوی خودش 😭

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خودته چه ربطی به اون داره؟ اونم دل داره میتونه عاشق کسی باشه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

وقتی پا پیش میزاری و پیشنهاد میدی باید تحمل رد شدن هم داشته باشی 

خیلی پسر خوبیه که ردت کرد و ازت مث یه عروسک سو استفاده نکرده (چون ادم عاشق و وابسته کور و کر مبشه )

عزیزم  ناراحت نشو حرفم اما واقعیت اینه ک اصلا قصدش دیدن شما نبوده فک کرده پس عشق اولشهک باشماره دیگ پیام داده برا همین اصرار بردیدن داشت واصلا ب شما علاقه نداره چون خودش واقعا روزای سختی رو داره میگذرونه اصلا نمیتونه مرهم شما باشه عزیزم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

وقتی پا پیش میزاری و پیشنهاد میدی باید تحمل رد شدن هم داشته باشی خیلی پسر خوبیه که ردت کرد و ازت مث ...

بله پسر خوبی بود و گفت که نمیخواد سواستفاده کنه ازم ولی من پیشنهاد ازدواج دادم نه دوستی 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

خب چرا گفت بیام سر قرار میتونست با گوشی بگه

خودت گفتی میخواستم حس کنجکاویش ارضا بشه ، تو خواستی اینجوری بشه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بله پسر خوبی بود و گفت که نمیخواد سواستفاده کنه ازم ولی من پیشنهاد ازدواج دادم نه دوستی

بازم پسر خوبی بود تو اب نمک نزاشتت !!!

حرف به این مهمی رو میخواستی پشت گوشی جواب بده ؟؟

باید حضوری میگفتی و حضوری ام جواب میداد مگه خاله بازی بود پشت گوشی 😂😂