2777
2789
عنوان

چطور وابستگی بچمو به باباش کم کنم

269 بازدید | 5 پست

خیلی خیلی وابسته‌ست به باباش. سنش کمه ها ۴ ماهشه.

همش بغل باباشه، کنار باباش ارومه وقتی تایم طولانی نباشه مثلا بیشتر از ۶ ۷ ساعت بی قرار میشه گریه میکنه وقتی باباش خونه باشه باید کلا پیش باباش باشه. الان شوهرم باید درس بخونه و مشغله‌ش بیشتر شده نمیتونه خیلی پیشش بمونه امشب رفت محل کارش، این بچه داره کلافه‌م میکنه انقدر بی قراری میکنه کلا دو ساعت خوابیده الانم بیدار شده هی غر و گریه های کوتاه و بی قراری

لباس باباش که بو‌ میده رو بذار بغلش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنم ۴ ماهه در ابن حد بفهمه

خب یه چند روز بذارش کنار خودت شیرش بده کم‌کم عادی میشه

پسر من ۲۰ ماهشه وابسته اس ولی اینکارو هم نمیکنه 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بغل پدرش حس آرامش بهش منتقل میشه اما این حس رو تو بغل شما نمیگیره. باید آروم باشید و استرس، نگرانی و عصبانیت رو از خودتون دور کنید با نرمی بغلش کنید تا آروم بشه