2777
2789
عنوان

دونات ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16195 بازدید | 87 پست
وای ماری جون درست کردم خیلی خوشمزه شده ولی زیاد خوشگل نیست😐 دخترم جیغ و داد راه انداخت تند تند قا ...

اخیش خداروشکر.  عکس نمیخواد همین که خوشت اومد خیالم راحت شد.  خسته نباشی واقعا . نوش جونتون باشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
وای ماری جون درست کردم خیلی خوشمزه شده ولی زیاد خوشگل نیست😐 دخترم جیغ و داد راه انداخت تند تند قا ...

یکم خمیر بده دستش بازی کنه. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم خیلی زشته

ولی واقعا خوشمزه شده ممنون

شوهرمم خورد خیلی خوشش اومد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اخیش خداروشکر.  عکس نمیخواد همین که خوشت اومد خیالم راحت شد.  خسته نباشی واقعا . نوش جونتو ...

قربونت برم ممنون

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
میدونم خیلی زشته ولی واقعا خوشمزه شده ممنون شوهرمم خورد خیلی خوشش اومد

اخی جانم اصلا هم زشت نیست با بچه کوچیک همینم قدرم که درست کردی هنر میخواد واقعا . نوش جونت دوستم 💕

یکم خمیر بده دستش بازی کنه. 

وای نه می‌کنه تو دهنش😁

هر چی برسه دستش سریع میچپونه تو دهنش

اخی جانم اصلا هم زشت نیست با بچه کوچیک همینم قدرم که درست کردی هنر میخواد واقعا . نوش جونت دوستم 💕

مرسی ماری جون

عاقااا قبول نیس چرا هرچی تو درست می‌کنی انقد خوشگل و تمیز میشه.مال من درب و داغون

ولی خداییش دخترم اذیت میکرد.

مرسی ماری جون عاقااا قبول نیس چرا هرچی تو درست می‌کنی انقد خوشگل و تمیز میشه.مال من درب و داغون ول ...

اخه بچه من بزرگتره اذیت نمیکنه منم در کمال آرامش کار میکنم تزیین میکنم . اینجور کارهارو بزار واسه زمانی که خوابیده 

در حال حاضر داره می‌خوابه انگار زیر اونا رو خاموش کردم کلا😐

وای عزیزم . خوب الان راحت پاشو به کارات برس فکر کنم کلی هم ظرف کثیف داشته باشی😅

اخه بچه من بزرگتره اذیت نمیکنه منم در کمال آرامش کار میکنم تزیین میکنم . اینجور کارهارو بزار واسه زم ...

وقتی بخوابه خودمم بیهوش میشم.انقد که راش میبرم 

البته خواب بود رفتم درست کنم بیدار شد یهو

وقتی بخوابه خودمم بیهوش میشم.انقد که راش میبرم  البته خواب بود رفتم درست کنم بیدار شد یهو

خیلی نازه واقعا . اره خودتم خسته ای 

وای عزیزم . خوب الان راحت پاشو به کارات برس فکر کنم کلی هم ظرف کثیف داشته باشی😅

نه ظرفارو شست شوهرم انقد ظرف کثیف کرده بودم😨

خیلی نازه واقعا . اره خودتم خسته ای 

مرسی عزیزم.ببخشید تاپیکتو منحرف کردم

دفعه بعدی اون شکلات شیرخشکی رو درست کنم

انقد که واس این خانوم گرفتیم نخورده همش مونده