2777
2789
عنوان

دونات ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16195 بازدید | 87 پست
مرسی عزیزم.ببخشید تاپیکتو منحرف کردم دفعه بعدی اون شکلات شیرخشکی رو درست کنم انقد که واس این خانوم ...

تاپیک مال شماست این چه حرفیه عزیز. اره خیلی خوشمزه میشه وقت تو هم نمیگیره . درست کردی بهم بگو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من جز علاقه مندیها گذاشته بودم دیشب درست کردم خیلی عالی بود اولین بار بود این جو ر خوب درآمده بود خم ...

سلام عزیزم . من دارم شیرینی های عید و میزارم گفته بودی خبرت کنم .خوشحال میشم ببینی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماريا جون من بازم يك ساعت پيش شيرينيه نخود چي دروس كردم ميخواستم خبرت كنم ولي بدش خجالت كشيدم گفتم هر دقيقه بده مزاحمت بشم 😊 

ايندفه از تو ي پيج خوندم موادو باهم قاطي كنيم ( همون اندازه ك شما گفتين) بدش تو چرخ گوشت دوبار چرخ كنين خوب ميشه من س بار چرخ كردم عالي شد بد پهنش كردم با قالباي دستي قالب زدم الان داره سرد ميشه

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
ماريا جون من بازم يك ساعت پيش شيرينيه نخود چي دروس كردم ميخواستم خبرت كنم ولي بدش خجالت كشيدم گفتم ه ...

اصلا این حرفو نزن من خوشحال میشم واقعا . اره خمیر نخود چی صد در صد چرخ بشه کیفیتش بهتر میشه. خسته نباشی عزیزم . من این هفته سه چهار تا شیرینی عید میزارم ببین شاید دوست داشتی . 

اصلا این حرفو نزن من خوشحال میشم واقعا . اره خمیر نخود چی صد در صد چرخ بشه کیفیتش بهتر میشه. خسته نب ...

حتماً ❤❤

الان در حال پخته نون رولتييم اماده شد عكسشو تو تاپيكت ميزارم 

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
حتماً ❤❤ الان در حال پخته نون رولتييم اماده شد عكسشو تو تاپيكت ميزارم 

وای بابا حرفه ای .افرین

سلام ماریا جونی خواهش میکنم به سوال ۸واب بده....با ارد سه صفر یاهمون قنادی میشه پختش ...۲بااین میزان خودتون چندتا دونات درمیاد.۳ زمان استراحت که قالب زدین بعدش خمیر رو برمیدارین خمیر اسون در میاد یامیچسبه به ظرف😍😍😍

سلام ماریا جونی خواهش میکنم به سوال ۸واب بده....با ارد سه صفر یاهمون قنادی میشه پختش ...۲بااین میزان ...

سلام گلم . من یه تاپیک دیگه دونات زدم که اسم اون دونات تپلی هست چون اینجا عکس هه بد اومد اونو نگاه کنی بهتره .تو گوگل بزن دونات تپلی ماریا

اره با ارد قنادی بهتر هم میشه کیفیتش من همیشه اردم قنادیه 

با این مقدار دوازده تا شد البته بستگی به قطر و کوچیکی و بزرگی قالبت داره 

بعد از استراحت خمیر و اگه روی کاغذ روغنی باشه که اصلا نمیچسبه قالبت هم قبل از هر بار برش زدن توی ارد بزن هر جا هم که حس کردی میچسبه دستتو و خمیر رو اردی کن خیلی کم.

سلام گلم . من یه تاپیک دیگه دونات زدم که اسم اون دونات تپلی هست چون اینجا عکس هه بد اومد اونو نگاه ک ...

ممنون درست کردم خمیرم عمل نیومد دونات هاسفت شدن بازم ممندن😍😍😍

ممنون درست کردم خمیرم عمل نیومد دونات هاسفت شدن بازم ممندن😍😍😍

خب عزیز دلم وقتی خمیر مایه ات عمل نیومد دیگه نباید کار و ادامه میدادی چون خراب شده یا تاریخش گذشته . حیف شد دفعه دیگه اول بزار خمیر مایه ات عمل بیاد بعد مواد و اضافه کن که موادت حروم نشه .تو فریزر هم نگه دار چون زود فاسد میشه برای منم پیش اومده . 

خب عزیز دلم وقتی خمیر مایه ات عمل نیومد دیگه نباید کار و ادامه میدادی چون خراب شده یا تاریخش گذشته . ...

بار اول بود خیلی ممنون😘😘😘الان متوجه شدم اشکال کارم کجاس ... مرسی...

سلام مایا جون ببخشید باز مزاحم شدم میخواستم بپرسم فرق بهبود دهنده با خمیر مایه چیه .‌‌مگه ببود دهنده ...

سلام عزیزم .نه بهبود دهنده باعث کیفیت بهتر نون میشه باعث نرمی و ماندگاری بیشتر نون میشه . در واقع تکمیل کننده خمیر مایه حساب میشه