2777
2789
عنوان

دونات ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16195 بازدید | 87 پست
فدات 

من جز علاقه مندیها گذاشته بودم دیشب درست کردم خیلی عالی بود اولین بار بود این جو ر خوب درآمده بود خمیر نبود بافت اسفنجی خوبی داشت بابا و مامانم خیلی خوششان آمد مرسی خواستم تشکر کنم من شکلات شو خودم درست کردم با پودر کاکائو و شیر و کره عالیه بود مرسی اگه شیرینی دیگه درست کردی تو همین بذار من بیام سر بزنم 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جز علاقه مندیها گذاشته بودم دیشب درست کردم خیلی عالی بود اولین بار بود این جو ر خوب درآمده بود خم ...

سلام عزیزم . وای چقدر خوشحال شدم که دوست داشتین خداروشکر.  نوش جونت . من همه تاپیک هام شیرینی پزی هست. امروز هم نون خامه ای شکلاتی درست میکنم .ممنون از محبتت .💕

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماریا جون ارد شیرینی پزی باشه؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ماریا جون ارد شیرینی پزی باشه؟

ارد شیرینی پزی کیفیت بهتری داره .ولی ارد گندم معمولی هم باشه اشکالی نداره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماری جون این خمیرش یه کم مبآسبه به دستم

اشکال نداره؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ماری جون این خمیرش یه کم مبآسبه به دستم اشکال نداره؟

موقع خمیر گیری بچسبه اشکال نداره ولی بعد ور اومدن نباید بچسبه چون موقع سرخ کردن کج و کوله میشه یکم دستت و روغنی کن ورز بده ارد بیشتر خمیر سنگین میکنه

موقع خمیر گیری بچسبه اشکال نداره ولی بعد ور اومدن نباید بچسبه چون موقع سرخ کردن کج و کوله میشه یکم د ...

داشتم ورز میدادم یه ربع می‌چسبید یه کم.یه کمی هم ارد اضافه کردم بهش دوباره

حالا نیم ساعت دیگه می‌خوام قالب بزنم چیکار کنم دستمو رو غنی کنم یه کمی هم ارد بپاشم رو سینی؟

چه عالی من این تاپیک میخوام داشته باشم چکارکنم

اون بالا که تاپیک زده شده یه علامت قلب هست اونو بزنی لایک میشه

یه علامت دیگه هم کنار این قلبه هست بزنی می‌ره تو علاقمندیات

داشتم ورز میدادم یه ربع می‌چسبید یه کم.یه کمی هم ارد اضافه کردم بهش دوباره حالا نیم ساعت دیگه می‌خو ...

نه دیگه بعد ور اومدن چسبناک نیست قالب بزن دوباره استراحت بعد سرخ کن .لطفا اگه خوشت اومد عکسش و برام بفرست 

نه دیگه بعد ور اومدن چسبناک نیست قالب بزن دوباره استراحت بعد سرخ کن .لطفا اگه خوشت اومد عکسش و برام ...

وای ماری جون درست کردم خیلی خوشمزه شده

ولی زیاد خوشگل نیست😐

دخترم جیغ و داد راه انداخت تند تند قالب زدم

الان می‌فرستم برات.هنوز دارم سرخ میکنم