2777
2789
عنوان

دونات ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16195 بازدید | 87 پست

عالی. چه عجب یه تاپیک مفید اینجا دیدیم. واقعا دستتون درد نکنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگم هر وقت شیرینیجات میبینم میگم کاش یه ناده جایگزین شکر پیدا شه میشد با خیال راحت شیرینی خورد

با شکر رژیمی درست کن فروشگاه ها دارن مارک مارین خوبه و لوازم قنادی ها هم دارن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عاليه عزيزم اين مواد چند تا دونات بهت داد؟

راستش نشمردم همون تعداد که تو سینی قالب زدم فکر کنم پونزده تایی بشه .من تپلی گرفتم اگه نازک تر برداری بیشتر میده

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریا جان این کاکائو هارو چجوری ردس میریزی کاکائو اب شدس اسمش چیه

شکلات رو با دو قاشق روغن مایع روی کتری گذاشتم تا اب شد دونات هارو تا نصفه زدم توش گذاشتم کنار .یکم شکلات سفید و اب کردم ریختم تو قیف یه سوراخ کوچیک اندازه سر سوزن بریدم روش و خط خطی کردم 

شکلات رو با دو قاشق روغن مایع روی کتری گذاشتم تا اب شد دونات هارو تا نصفه زدم توش گذاشتم کنار .یکم ش ...

مرسی گلم من خودم دونات درس میکنم ولی از این مدل کاکائوش نکردم خیلی خوشم اومد ممنون گلم

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
ميخوام كمتر بشه كه اگه خراب شد ناراحت نشم

خب با نصف مواد درست کن یعنی یه تخم مرغ دو سه قاشق شکر .چهل گرم کره .دو لیوان ارد .از نصف فنجون کمتر شیر ولرم .از نصف فنجون کمتر اب ولرم . اما بهت قول میدم اگه طبق این دستور جلو بری خراب نمیشه من بیشتر از صد بار دونات با دستور های مختلف درست کردم این ولی از همه بهتر میشه . بقیه خمیری میشن

مرسی گلم من خودم دونات درس میکنم ولی از این مدل کاکائوش نکردم خیلی خوشم اومد ممنون گلم

کاری نکردم خوشحالم خوشت اومد