2777
2789

دلم میخواد خودمو بغل کنم من واقعا هیچ گناهی نداشتم که اینقدر توی زندگیم اذیت شدم من بچه پنجمه یه خامواده داغون و فقیر پدر معتاد و دیونه ، خواهرم برام مثل مادرم بود یکدفعه شوهر کرد و رفت رفت جایی که ساعات ها ازم دور شد من به معنای واقعی یتیم شدم پدرم باهام عین یه موجود اضافه رفتار میکرد فقط ۱۳ سالم بود که تهدیدم میکرد که به زور شوهرم میده دوران راهنمایی اونقدر بر اثر افسردگی و تنهایی و مسخره شدن توی مدرسه غیبت کردم که توی مرز اخراج شدن بودم به هزار بدبختی دوران دبیرستان درس خوندم و فرهنگیان قبول شدم ولی که چی الان دانشگاهم عین یک جنازه یه دختر زشت و بی اعتماد به نفس و تنها یه دختر که کل زندگیش پر از حسرت بوده وقتی پدر دوستام زنگ میزنن قربون صدقه شون میرن اونقدر دلم پر میشه که گاهی میرم دستشویی گریه میکنم استاد عوضیم بهم محبت کرد کاری کرد که عاشقش بشم و تهشم شد هیچ فهیدم کلا عوضیه و با همه اینجوری و هیزه واقعا حالم بده آینده مبهم و گنگ با روحیه داغون لحظه لحظه زندگیم مشتاق مرگ بودم ولی نمیشه که نمیشه🥲💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر ناشکری نکن میتونست اوضاعت از این بدتر بشه 

خداروشکر کن که گذشت همین که چنین دانشگاه خوبی قبول شدی دیگه دستت تو جیب خودته عالیه 

چطور فرهنگیان قبول شدی ؟! چقدر خوندی و از کی 

تجربی یا انسانی هستی 

این مشکلاتی که گفتی خیلیلشو خیلیامون داشتیمآفرین که تا اینجا محکم اومدی جلوهمه نارو خوردیمولی دوباره ...

من دبگه امیدی ندارم 😔ناشکر نیستم خداروشکر خیلی کمکم کرد ولی چرا اینقدر عذابم داد 

تو خیلی قوی هستی که با این شرایط فرهنگیان قبول شدی تو خقوق میگیری هر چند کم، اول یه روتین پوستی بگیر و مداوم انجام بده ، بعدم برو سراغ یکی یا نهایت عمل زیبایی برای صورتت ، بیشتر از دوتا نشه ، و سراغ ژل و بوتاکس نرو ، باور کن با ورزش و روتین پوستی کلی روحیت عوض میشه در ضمن ما زشت نیستیم فقط بلد پیستیم 😂

دختر ناشکری نکن میتونست اوضاعت از این بدتر بشه خداروشکر کن که گذشت همین که چنین دانشگاه خوبی قبول شد ...

با بدختی بیست و چهار ساعته یه لشکر خونه مون بودن لباس نمیخریدم تا باهاش کتاب بخرم آزمون اینا هم نزاشتن برم یعنی پول نداشتم رشته امم ریاضی بود فقط و فقط میخوندم اونقدر که رو کتابا خوابم میبرد 

خیلیاآرزوی داشتن جایگاه تورو دارن فردابراخودت خانم معلم میشی منزلت اجتماعی باعث میشه خواستگارای خوب برات بیادخوشگلیتم به اعتمادبنفست برمیگرده خودت شادباش مطمعن باش شادی وخوشبختی روجذب میکنی