2777
2789

گفتو شنود در مورد.... نمیدونم شما بگین از چی بگیم 

حرف نپرونیم 

اونایی که دانشجو هستن  

اونایی ک تجربه مفید دارن 

من میخام ازدواج کنم تو نظرم دختر چادری میگذشت 

دیدم هم فکریم هم کفریم ولی خیلی خودشونو بالا میگیرن

من مانتویی میشناسم خیلی خاکیه ناموسا 

از لباس نمیشه گفت اینا خوبن اونا بدن 

من گیر این پدر مادرام هم خودم هم بقیه ک اگر دخترش رضایت بده اون پدر مادرشو چیکار کنه?؟؟ 

والا منم بلدم مخ بزنم سواستفاده کنم بعد خدافظ 

ن ما اینجوری بار نیومدیم نون حلال خوردیم

نمیدونم تا کی قراره گرمیم شد خودمو با غذا سرد کنم 

تا کی قراره حسادت کنم دلم بره منم کلی دوس دارم بشینم 

با خانم خودم رفاقت کنم بگیم بخندیم 

این حسا بخدا خاموش میشن منم میشم یه ادم مزخرف دگ 

نمییییییخام خدایا نمیخام 

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

نفهمیدم چرا نباید بزارن؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

داداش گلم آروم باش خودتو ناراحت نکن زمان سرنوشتت برسه خدا یکی میاره جلو پات

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم یعنی یه دختری رو میخوای خونوادش نمیزارن؟

اینو بیس سالم بود گفتم 

بابا اجازه میدی سرو سامون بگیرم... یادم نیس چیگفت ولی برو بچه ایی یادمه گفتم بابا شما میوه یه شهرستان بزرگ میدی من 14 سالم بود نیسان میروندم 16 شدم با پول خودم وانت گرفتم بردم قم اتاق قمی گذاشتم روش ی زیارتم کردم بخدا من با اون وانت سه تا ماشین گرفتم دیدم ن باغ میوه گرفتم از ذغال اخته گردو به انگور بادوم همه چی داشت درسم هم جهشی خوندم شدم 19 ترم سوم رشته خودم 

خیلی جلو بودم درد داره انقد زحمت بکشی دختز نبود منو نخاد بقیه میگفتن خوشم نیس البته تو دهنی میزدم اقانگووو غرور بگیرتم بفنا میرم 

همدردیم

بنویس کجاااا گیری بخدا مردم ایرانو هیچ جا نداره 

بقیه تا سر کوچه نرفتن لفظ میان 

ما از بالا ب پایین گشتیم انقد مهمون نواز خوب مشتی ادم ناتو هم پیدامیشه مثل تموم جاهایی ک زندگی میکنیم 

از این همه خانم که درکشون از مردا خیلی بیشتره 

دلسوزم هستن واقعی بخای کمک میکنن من دیگ زیرو رو کردم خودمو خوب بشناسم خوب شناختم از خودم ن بدم میاد ن ناامید میشم نه هاااای زیادی هست ک تمام برا خاطر دلخوش بودن خودمه

بنویس کجاااا گیری بخدا مردم ایرانو هیچ جا نداره بقیه تا سر کوچه نرفتن لفظ میان ما از بالا ب پایین گش ...

من هم چندسال پیش یه شغل خیلی عالی رسمی استخدام شدن ک بخاطرش خیلی تلاش کردم ولی خانواده مخالفت کردن و نرفتم

وگرنه الان مسیر زندگیم صددرصد بهتر بود ازدواج مسکن همه بااون کار حل بود

اگ همه شرایطو داری مستقلی و کسیو در نظر داری یکبار واسه احترامشم ک شده با خانوادت مطرح کن اگ دیدی حر ...

در نظر داشتم.......... وای نمیخام بگم 

ولش کردم 

چرا؟؟؟؟؟؟ نامزد داشت سربازی بود 

انقد دلم برا پسره اتیش گرفت 

شکر خدا یجوری فهموند بهم که مات مبهوت مونده بود 

بشدت من ادم مهربونی ام با کیییی مهمه با اون دخترم مهربون بودم خودش میدونس چجوریم بعد داستان چید میترسیدم بت بگم از دستت بدم میترسیدم بگم بری فلان کارو بکنی 

انقدی ازم میترسیداااااا واقعا میترسید ولش کردم یه سال رفتم ک رفتم الان شکر خدا بچه داره نمیدونم چطو پیدامدکرد حرف داشت بنده خدا اصلا نخوندم تحدید کردم دگ ن شماره ن پیغام ن ادم بفرسی اینبار کوتاه نمیام تموم کن وای جقد دلم پره خداااایا 

در نظر داشتم.......... وای نمیخام بگم ولش کردم چرا؟؟؟؟؟؟ نامزد داشت سربازی بود انقد دلم برا پسره اتی ...

ای بابا💔

همون بهتر ک ولش کردی چه بسا باهاش میرفتی زیر یه سقف و با یکی دیگه به شما خیانت میکرد

ب هر حال دنیا ک ب آخر نرسیده کلی دختر خانوم تر و بهتر هس واستون مطمئنا

من هم چندسال پیش یه شغل خیلی عالی رسمی استخدام شدن ک بخاطرش خیلی تلاش کردم ولی خانواده مخالفت کردن و ...

دنبال استخدام نباش دنبال فکررر 

پول در اوردن راحته بخدا  من ی زمان از زندگیم صفر شدم رفتم دسگا جوشکاری و..... گرفتم میشد دو س تا کوله پشتی خخخخ انقد بنداشون پاره میشد کتفم زخم میشد ن موتور ن ماشین ن هیچی شهر غریب بودم داشتم درس میخوندم قبلش با خانوادم و شش تا داداش دارم باهشون بحثم شد هر چی داشتم تقدیم کردم چون داشتن ب بالام فشار میوردن... سسسسسس نگم بهتره بعد از نت چنتا کلیپ دان کردم قبلا جوشکاری کرده بودم تابستون راهنمایی بودم میرفتم این آموزش کده فنی ی ماه رفتم مدرکم اماده بود نگرفتم 

خلاصه تو ی هفته پول کل وسایلی ک خریده بودم در اومد دومین هفته. پول دانشگارو در اوردم برو ببین ترمی چقد میسلفن 

تاازه کل روز کار نمیکردم ک بعده کلاس سه چهار ساعت 

روزای کدکلاس نداشتم عشقی بود دگ دو ساعت کار دو ساعت استراحت کار با کار فرق میکنه ها انقد زنگ خور زیاد بود بخدا میموندم عاره خودت بساز اقای خودت باش من متنفرم از کارای دولتی و کارمندی غرور نمیزاره حرف بشنوم اگرم کارگری کردم یکبار کسی نگفت درس کار کن یا هاااای هووووی اینجوری مگ صدا میکردن من اشپزخونه بودم از ظرف شوری 6 ماهه شدم سر اشپز موقعیت داشتم بگم باورتذنمیشه با پسر کدوم وزیر دوست بودم گف بیا برو فلان جا سی میلیون راحت اون موقع کارگری دو تومن بود 

ای بابا💔همون بهتر ک ولش کردی چه بسا باهاش میرفتی زیر یه سقف و با یکی دیگه به شما خیانت میکردب هر حا ...

من ک دلم میخاد برم اونور شهید شم لفظی ن ها من تا خود سوریه رفتم گفتن حاجی کارو یسره کرد منم اسنایپ زن با دوستم انقد شکار رفتیم تفنگای شکاری چنتا موجوده انقد تمرین کردیم 

اموزشی سریع این دوتا تک تیرانداز سخت ترین کار 

بعد تو فرودگاه داشتیم میرفتیم گیتو رد کنیم.... قربون سپهدار م برم حاج قاسم داشتیم خودت رفتی ماااااااا گیر ازدواج..... ای خدا دلم تنگه