2777
2789
شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت، من روزی نهایت یه بار وقت کنم و بگم😂😂😂😂😂😂😂

مهم کیفیت گفتنه ،با شناختی که ازت دارم مطمئنم همون یبار کافیه 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم کیفیت گفتنه ،با شناختی که ازت دارم مطمئنم همون یبار کافیه

یه جوری جواب میدی، من درمونده میشم از پاسخ😅😅

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

راحت باش باو 😂

باشه، پس انصاف داشته باش صدتا رو کمش کن، خوبه معلم نشدی وگرنه جریمهای سنگین به بچه ها میدادی😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

باشه، پس انصاف داشته باش صدتا رو کمش کن، خوبه معلم نشدی وگرنه جریمهای سنگین به بچه ها میدادی😂😂😂😂 ...

نبابا من دل مهربونی دارم 🤣😂

باش 😕 همون 10 بار خوبه 🤝 😂 

هییییییی

سلام 

دیروز یکم اعصابم ریخت بهم 

هم اون و هم تو پیام دادی 

جواب دو تاتونم ندادم ....

ببین آسمون از تو حداقل انتظار نداشتم 

من تو رو تحقیر کردم ؟ بهت خندیدم ؟

من بخدا پیش همه ازت تعریف کردم و.... حتی به همین دختره که نمی‌دونم اصلا کیه و... چند روز پیش درخواست داد و... بهش گفتم که خیلی وقته باهات دوستم و حق نداره باهات اینجوری حرف بزنه . 

والا نه دوست دختر منه ن چیز دیگه ای نمی‌دونم چرا تا یکم با کسی مهربون و با ادب حرف میزنم توهم میزنن ، حالا نمی‌خوام بگم که من خوبماااا

ولی من برای اینکارا و ... نیومدم سایت 

به هر حال مهم نیس ، من که نمیتونم طرز فکر و.... تو رو عوض کنم 

من واقعا تورو دوست دارم چون وقتی باهات حرف میزنم و... حداقلش اون مدت کم دنیای واقعی رو فراموش میکنم و میخندم 

من انقد بدبختی و.... دارم که اگه هر کسی جای من باشه یا ازشون باخبر باشه نمیتونه حتی یروز زنده باشه ولی من همیشه سعی میکنم موقع حرف زدن همشو فراموش کنم و.... واقعا حوصله بحث و دعوا ندارم 

من ازت دلخور نیستم آسمون ، امیدوارم توام نباشی 

امروز سر کار بودم همین الان اومدم خونه انقد خسته ام که نتونستم شام درست کنم ، گفتم زشته که جوابتو ندم 

می‌دونم همیشه باعث شدم اعصابت بهم بریزه ،بازم ببخشید 🙏 دیگه بهت پیام نمی‌دم و....

خدا حافظ 💚 

@اسمانابی2026  

سلام دیروز یکم اعصابم ریخت بهم هم اون و هم تو پیام دادی جواب دو تاتونم ندادم ....ببین آسمون از تو حد ...

سلام، فکر میکنم تو خوب منو نشناختی، منم در دنیای واقعی مشکلات زیادی دارم، نگاه نکن توی چندتا پیام میگم و میخندم، اونشب تو تاپیکت من هیچ حرف بدی نزدم نمیدونم بین شما چی بود و چی شد و چرا از هم ناراحت بودید ولی اتش دعوای شما فقط منو سوزوند، ابروی من رفت تو دوتا از تاپیکات به من تهمت زدند که رابطه ی خاصی باهات دارم خودت میدونی و خدا هم شاهده که نداشتیم پیامهای ما خلاصه میشد تو همون تاپیکای خودت در ملا عام و جلوی چشم همه، من هیچوقت از مهربونیت برداشت خاصی نکردم و توهم برم نداشت که فکر خاصی بکنم، صرفا چون فکر میکردم مثل بقیه ی مردهای سایت نیستی و مرام معرفت و اصالت داری تو تاپیکات میومدم، در دنیای واقعی وجهه ی پائینی ندارم ولی تو مجازی نمیدونم چرا باید اینقدر بهم توهین کنن، من اصلا اون دختره رو ننیشناختم خیلی بی جهت اومد گفت تو همه کاره ای، انگار تو بچه ای و منتظر ارسال دستور از جانب من، ما خیلی دوستهای خوبی بودیم ولی ظاهرا اینجا نمیشه روابط دوستی سالم داشت، هزار تا تهمت به ادم میزنن، من بشدت زود رنجم، منم سختی زیاد کشیدم از اونشب اینقدر گریه کردم که سرم درد میکنه، وقتی جواب پیامهام رو میدادی خوشحال میشدم ولی دیگه نمیام تاپیکات همه زوم کردن روی من، بازم میگم من جز یه دوست خوب هیچ دید دیگه ای نداشتم و توهم هم نگرفتم

سلام دیروز یکم اعصابم ریخت بهم هم اون و هم تو پیام دادی جواب دو تاتونم ندادم ....ببین آسمون از تو حد ...

برا اخرین پیام عکس کتابخونم که گفتم برات میفرستم، وتو همه ی تاپیکهات رو قفل کردی خداحافظ 

سلام، فکر میکنم تو خوب منو نشناختی، منم در دنیای واقعی مشکلات زیادی دارم، نگاه نکن توی چندتا پیام می ...

سلام مرسی که جواب دادی 

منظورم از توهم تو نبودی 🤦 بقیه رو گفتم اینکه تا یه سلام میدی و.... توهم میزنن 

شایدم من توهم زدم ، مهم نیس 

می‌دونم که آدما میان تو این سایت تا درد و دل کنن یکم از دنیای واقعی دور بشن و.... می‌دونم توام مشکلات داری و...می‌دونم توان خسته میشی ، کار داری و..... 

بخدا هیچ وقت من از حرفات و نحوی بردخوردت با خودم سو استفاده نکردم و نمیکنم ، به جون داداشم قسم میخورم حتی یه کلمه هم تا الان پشت سرت حرف نزدم 

قبلا هم گفتم بهترین دوستی که تا الان داشتم توییی 

راستی من اون خانم رو هم نمی‌شناسم و باهاش هم در ارتباط نیستم 

ترجمه کن داداش 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

سلام شما حقوق میخونین؟

جسارتا ترم چندید؟ یه سوال

من میخوام برای انتخاب رشته حقوق بزنم 

کسایی که کارمند دادگستری هستن وکالت خوندن یا قضاوت

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹