2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست
عزیزم اینا چرت و پرته هیچ حکمتی نیست به جز بدبختی متولد شدن در ایران الان اگه المان بودیم همه مون پا ...

تو همون اروپا پارتنر تجاوز می‌کنه دختره رو میندازه بیرون😂حق اعتراضم نداره چون تعهدی نیست 99 درصد اینایی که میگن اونجا بهشته حتی یه سفر خارجی هم نرفتن که متوجه بشن چه باغ وحشیه و ما چقدر تو امنیت زندگی می‌کنیم و خیلی از کسایی که فکر میکنن اونور آب برن خبریه حتی به یک زبان هم مسلط نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاتو کامل قبول دارم... ولی منم دلم می‌خواد واسه کسی مهم باشم...عیب نداره، حتما اینم خدا واسه ما نم ...

نمیدونم چرا حس میکنم اینها همش کشکه

یا عاشقهای واقعی به هم نمیرسن، تازه وقتی میرسن میبینن همه چیز توهم بوده

تو خواب وخیال دنیا قشنگتره، پسرها با حرفهای الکی دخترها را گول میزنن که این هم انگار قانون طبیعته

اگر واقعا عشق می خوای باید عشق بدی و گذشت وفداکاری داشته باشی که جوانهای حالا به خاطر عقل وهوش زیادشون، زیر بار مسئولیت نمیرن،

هم دختر وهم پسر منتظرند یک شاهزاده بیاد وبراشون بهترین زندگی ها را رقم بزنه،

درصد شاهزاده ها خیلی کمه، برای همین درصد بالایی مجرد میمونن تا حداقل تو خواب وخیال خوشبخت بمونن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

😭

اسی من مامانم 30 سالگی ازدواج کرده عمم همین چند وقت پیش تو 40 سالگی دختر عمه مادرم 40 سالش بیشتر بود سه تا دختر عمه مامانم هم سنشون از شما خیلی بیشتره و مجردن اینایی کع دیرتر ازدواج میکنن خوشبخت تر میشن واقعا دیدم که چه شوهرهایی دارن و انگار خدا برای هم ساخته بودشون

تو همون اروپا پارتنر تجاوز می‌کنه دختره رو میندازه بیرون😂حق اعتراضم نداره چون تعهدی نیست 99 درصد ای ...

باز خوبه تو الان داخل بهشتی الهی شکرررر باز خوبه تو رفتی خارح همه چیو فهمیدی الهیی شکررر که اینجایی که آگاهمون کردی 😂😂😂😂😂😂

باز خوبه تو الان داخل بهشتی الهی شکرررر باز خوبه تو رفتی خارح همه چیو فهمیدی الهیی شکررر که اینجایی ...

نه من نرفتم ولی تحقیق رو یه آدم ساده هم که میتونه انجام بده من میگم چشم و گوش بسته نباید قبول کرد 

تنها راه درآمدن از تنهايي و فكر نكردن بهش پر كردن وقت هر روزته بايد براي لحظه لحظه هر روزت برنامه ريزي كني كلاس بري ورزش كني يا سر كاري بري وقتت كه پر شد درست ميشه

تنهايي چيزي كه ما خودمون بهش بها ميديم 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙