2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست
نه من نرفتم ولی تحقیق رو یه آدم ساده هم که میتونه انجام بده من میگم چشم و گوش بسته نباید قبول کرد

تو اگه تحقیق کرده بودی میفهمیدی برای یه دختر اروپایی اصلا مهم نیست کسی بیرونش کنه چون اونا از سن کم مستقل میشن و خونه دارن و همه شاغلن مث تو و خیلی از دخترای ایرانی اویزون کسی نیستند که اگه از خونه بندازنش بیرون  جایی نداشته باشه بره ضمنا مساله تجاوز همه جای دنیا هست و اتفافا امارش تو کشورای مسلمون از همه جا بیشتر منتها گزارش داده نمیشه یک بخاژر ترس دخترا از ابرو و دو به خاطر یه مشت قوانین کسشر اسلامی که زن رو مقصر میدونه...تو اروپا یه قانونه که میگه اول زن بعد سگ بعد مرگ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اگه تحقیق کرده بودی میفهمیدی برای یه دختر اروپایی اصلا مهم نیست کسی بیرونش کنه چون اونا از سن کم ...

ببین عزیزم یکم از فکر ماهواره و اینجور اتا آشغالا بیا بیرون حقیقت رو ببینی معلومه که حتی نمیدونی چند سال باید کار کنن تا خونه بخرن آره دختراشون میرن بیرون از خونه چون هرزن خوب تو ادعا میکنی اینجا گزارش داده نمیشه چشمات رو باز کن سوتی های همین دوستای اون ور ابیت رو ببین که چقدر خزن و چیپ بعد بیا اینجا برا من گارد بگیر اگر صدسال عمرت هم یه راهی رو بری که اشتباه باشه فایده نداره نصیحت من هم که هم ست بچتم رو تو اثر نداره پ چرا پستم رو لایک میکنی مادر جان

ببین عزیزم یکم از فکر ماهواره و اینجور اتا آشغالا بیا بیرون حقیقت رو ببینی معلومه که حتی نمیدونی چند ...

من مث تو پای ماهواره نیستم اینقدر دختر مهاجرت کرده اینقدر رسانه های دیگه هست که از مسایل اونجا میزارن... ضمنا مت نگفتم اونا خونه میخرن اونا تا اخر عمرشون اجاره نشینن منتها اجاره هاشون مث ما نیست و تورم ما هم ندارن که حقوق کارشون به جایی نرسه ..‌ تو هم معذرت مبخام خیلی چشم و گوش بسته ای سعی کن حتما یسر سفر بری اروپا تا با چشمای خودت ببینی چه خانم های محترمی هستن 

تو اگه تحقیق کرده بودی میفهمیدی برای یه دختر اروپایی اصلا مهم نیست کسی بیرونش کنه چون اونا از سن کم ...

من آویزون نیستم عقده ای هم نیستم که چشمم به دست اونوری باشه نون اراده کنم آنقدر هم عرضه دارم خرج خودم رو در بیارم ولی خانوادم تامین میکنه نیازی ندارم دخترو پسرای ما اینجا از اول فرهنگیان میخونن حقوق دارن اون بیچاره هایی که حتی قلبشون از ما ها خیلی پاکتره سرشون رو کلاه میزارن حقیقت این جهان رو ازشون مخفی میکنن و مجبورن با ده سال ظرف شستن تو رستوران فقط خرج غذاشون در بیارن.... احتمالا از مالیات های هنگفت اونور خبر نداری خوشی زده زیر دلتون نمی‌بینیم که میوه رو دارن اونجا دونه ای میفروشن  خوبه که الان خودشون دارن اعتراف میکنن که نیاین اینور خبری نیست 

من مث تو پای ماهواره نیستم اینقدر دختر مهاجرت کرده اینقدر رسانه های دیگه هست که از مسایل اونجا میزار ...

بله حتما میرم چشم و گوش بسته نیستم اکر تو اروپا اونطور زندگی کردن من اینجا مثل اونا زندگی کردم تو خانواده ایم به دنیا نیومدم که محدود باشم آزاد بودم از اول با نیم تنه و هر طور خواستم گشتم و با دوستام عشق و حالم رو کردم الان دوست دارم چادر بپوشم انتخابم رو کردم و فهمیدم چقدر بدبخت بودم که گول خوردم و چشم به واقعیت بستم 

من مث تو پای ماهواره نیستم اینقدر دختر مهاجرت کرده اینقدر رسانه های دیگه هست که از مسایل اونجا میزار ...

بباشین بی احترامی کردم احترامتونک واجب بود بزرگترین پلی اسم دینم که میاد وسط خونم به جوش میاد 

خب من می‌گم یه پارتنر می‌خوام🫢هیچوقتم نداشتم، آخرین تاپیکمم ببینی می‌فهمی چرا نداشتم...

درک میکنم نیاز به یه مرد و حتی معمولی حرف زدن باهاش .. اما اگه نیست با هرکسی که مودته ارتباط بگیر 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره