2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لا شریک له فقط مخصوص خداس

پس چرا اگر مرد وزن باعث آرامش هم هستند، درصد بالایی از کسانی که تجربه ازدواج دارند پشیمان هستند.

هیچ چیز ثابت وقطعی وجود نداره، 

مثلا من امروز عاشق چهره ، رفتار ، اخلاق، کار، پول، وخانواده ویا هر چیز دیگری در یک نفر میشم، بعد یک مدت ملاک هام تغییر پیدا میکنه، یا حتی اون شخص رفتار واخلاق وپول و موقعیتش تغییر میکنه ومن که تا چند وقت پیش عاشق بودم حالا متنفر میشم، بعداین وسط چند تا بچه هم سر به دنیا دادیم به امید خدا

بعد این میشه که الان ۱۳ میلیون مجرد سن بالا داریم که همه امید به حکمت خدا داشتند، 

خیلی پیچیده هست روابط انسانی و هر گونه قانون طبیعت، همه چیز به مویی بند هست، خوشبخت یک ساعت پیش میتونه در یک لحظه بدبخت ترین آدم دنیا باشه وبالعکس، 

تو تنهایی این چیزها تحملش آسون تره، 

فقط یک درصد فکر کن، مادر چند تا جوان چه دختر وچه پسر باشی، همه دغدغه های همسر وبچه ها ونوه نتیجه ها وعروس ودامادهات هم میشه دغدغه تو، دیگه میشی تحت الشعاع ، یعنی فقط موجودی که باید فداکاری کنه وهیج آرمانی برای خودش نداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

تاپیکاتو یه نگا انداختم، توام مث منی مشکلت نبود مرد نیست مشکلت یه کیس همه چی تمومه وگرنه خواهان داری ...

یه پسری می‌خوام که دوسش داشته باشم، کلا به دلم بشینه... اونایی که الان خواهان منن، سنشون از من کمتره، خودشون خبر ندارن. مثلا یه نفر بود که تموم معیارای منو داشت، اون فک می‌کرد از من بزرگتره، ولی ۲۵ سالش بود. فک کن من ۲۹...

پس چرا اگر مرد وزن باعث آرامش هم هستند، درصد بالایی از کسانی که تجربه ازدواج دارند پشیمان هستند.هیچ ...

حرفاتو کامل قبول دارم... ولی منم دلم می‌خواد واسه کسی مهم باشم...

عیب نداره، حتما اینم خدا واسه ما نمی‌پسنده

با دخترا؟؟ با دخترا دوس می‌شم ولی اونا که نمی‌تونن تنهایی کسیو پر کنن. نهایتا کاری با هم داشته باشیم

حس میکنم مشکلت تنهایی نیست 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره