2777
2789

بابا ول کن من چندسااال پیش نگاش کردم انقدددد طولانی میشه ک چرررررت و پررررت میشه ببین دیگه ازیجایی ب بعد نمیبینیش دیگه انقد بد میشه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ول کن من چندسااال پیش نگاش کردم انقدددد طولانی میشه ک چرررررت و پررررت میشه ببین دیگه ازیجایی ب ...

منم بچه بودم دیدم یادمه دیگه دوبله ش نکردن فیلم از وسط تموم شد الان باز داره میده گیج شدم

منم بچه بودم دیدم یادمه دیگه دوبله ش نکردن فیلم از وسط تموم شد الان باز داره میده گیج شدم

😂😂😂وای خیلییییی بده اصن نگاه نکن واقعا وقتت هدر میره الان نمیدونم کجاشی خلاصه نگانکن چرررته😂

تا کجاش دیدی تو

من تا جاییکه این صنم‌میمیره یکی دیگه بجاش میاد عین صنم بعد ی پسر دیگه هم میاد توی زندگیش خلاصه وااای خیلییی فیلم چرتیه اولاش ادم گول مبخوره اخرش عوق روده میشی😂

من تا جاییکه این صنم‌میمیره یکی دیگه بجاش میاد عین صنم بعد ی پسر دیگه هم میاد توی زندگیش خلاصه وااای ...

صنم مگه میمیره ؟ یعنی زویا فقط در نقش عمه من بازی نکرد یکی دیگه رو بیارییین خب 😂

همون جا زویا مرد دیگه تموم میکردی نامسلمون دیگههه 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا دوباره بعدش یکی دیگه ظاهر میشه با ی پسر دیگه زیادی هندیش کردن🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا دوباره بعدش یکی دیگه ظاهر میشه با ی پسر دیگه زیادی هندیش کردن🤣

یعنی اون که میاد صنم نیس ؟ خب کیه چرا شبیه اونه  

اصلا چرا نامزد قبلی شاد تنویره 😂😂

یعنی اون که میاد صنم نیس ؟ خب کیه چرا شبیه اونه اصلا چرا نامزد قبلی شاد تنویره 😂😂

ینی انقد این فیلم خسته کننده میشه خودت ولش میکنی ولی اون هی داره پخش میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣