2777
2789

بابا ول کن من چندسااال پیش نگاش کردم انقدددد طولانی میشه ک چرررررت و پررررت میشه ببین دیگه ازیجایی ب بعد نمیبینیش دیگه انقد بد میشه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ول کن من چندسااال پیش نگاش کردم انقدددد طولانی میشه ک چرررررت و پررررت میشه ببین دیگه ازیجایی ب ...

منم بچه بودم دیدم یادمه دیگه دوبله ش نکردن فیلم از وسط تموم شد الان باز داره میده گیج شدم

منم بچه بودم دیدم یادمه دیگه دوبله ش نکردن فیلم از وسط تموم شد الان باز داره میده گیج شدم

😂😂😂وای خیلییییی بده اصن نگاه نکن واقعا وقتت هدر میره الان نمیدونم کجاشی خلاصه نگانکن چرررته😂

تا کجاش دیدی تو

من تا جاییکه این صنم‌میمیره یکی دیگه بجاش میاد عین صنم بعد ی پسر دیگه هم میاد توی زندگیش خلاصه وااای خیلییی فیلم چرتیه اولاش ادم گول مبخوره اخرش عوق روده میشی😂

من تا جاییکه این صنم‌میمیره یکی دیگه بجاش میاد عین صنم بعد ی پسر دیگه هم میاد توی زندگیش خلاصه وااای ...

صنم مگه میمیره ؟ یعنی زویا فقط در نقش عمه من بازی نکرد یکی دیگه رو بیارییین خب 😂

همون جا زویا مرد دیگه تموم میکردی نامسلمون دیگههه 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا دوباره بعدش یکی دیگه ظاهر میشه با ی پسر دیگه زیادی هندیش کردن🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا دوباره بعدش یکی دیگه ظاهر میشه با ی پسر دیگه زیادی هندیش کردن🤣

یعنی اون که میاد صنم نیس ؟ خب کیه چرا شبیه اونه  

اصلا چرا نامزد قبلی شاد تنویره 😂😂

یعنی اون که میاد صنم نیس ؟ خب کیه چرا شبیه اونه اصلا چرا نامزد قبلی شاد تنویره 😂😂

ینی انقد این فیلم خسته کننده میشه خودت ولش میکنی ولی اون هی داره پخش میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣