2777
2789

بچه ها شما الان تو دوران جمع بندی بازه بندی میکنید؟ مثلا 2 ساعت درس 10 دقیقه استراحت؟ 

یا یه سره میخونییییید تا شب حالا خسته شدید بینش پا میشید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بکی چطوری جمع بندی میکنی؟ ینی هر روز میشینی 10 تا ازمون میزنی تحلیل میکنی؟

نه😐چ خبره

هروقت مشاورم تو برنامم ازمون بزاره😂روزی ک میزاره یدونس

ولی هر سه روزه

ک خوب جون من مدرسه زفتم عقبم جمعبنذی اصلیم برا تیره

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

نه😐چ خبرههروقت مشاورم تو برنامم ازمون بزاره😂روزی ک میزاره یدونسولی هر سه روزهک خوب جون من مدرسه زف ...

خب ببین تورو خدا میشه کمکم کنی؟ 😥خب چیکار میکنی کل روزو پس؟ اگر ازمونات سه روز یک باره توی طول روز چ میکنی

نه😐چ خبرههروقت مشاورم تو برنامم ازمون بزاره😂روزی ک میزاره یدونسولی هر سه روزهک خوب جون من مدرسه زف ...

من بلد نیستم جمع بندی کنم اصلا نمیدونم چطوریه فقط میدونم میرم سه روز یبار ازمون میدم میام

خب ببین تورو خدا میشه کمکم کنی؟ 😥خب چیکار میکنی کل روزو پس؟ اگر ازمونات سه روز یک باره توی طول روز ...

دو ساعت نهایی

بقیه تایم هم ببینم مرور مباحثی ک نزذم یا غلط زدم تستاشو میزنم

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

من مشاورم

ولی دانش آموزام چون برنامشون سنگینه

برای اینکه کیفیت کارشون از دست نره

باکس های ۹۰ دقیقه ای و با استراحت بینش حتماااا دارن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

میشه بگی باید چطوری جمع بندی کرد؟نمیشه همش ازمون زد اخه

این هفته تکمیل پایه دوازدهمه 

از هفته بعد آزمون میزنن 

با کتاب مارکوپولو یا کنکوریوم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من مشاورمولی دانش آموزام چون برنامشون سنگینهبرای اینکه کیفیت کارشون از دست نرهباکس های ۹۰ دقیقه ای و ...

سلام گل بانو 

عزیز دل من شیمی دهم و یازدهم 

فیزیک دهم و یازدهم و نصف دوازدهم 

زیست دهم و نصف یازدهم رو  

با موج آزمون جمع بندی کزدم دو تا کنکور 98 و 99 هم زدم 

اگر فقط کنکور های داخل رو بزنم تا کنکور اردیبهشت خوبه؟ 

و مقدار فصولی که جمع کزدم چطوره؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی