2777
2789
عنوان

به نظرتون به دختر عموم پیام بدم

341 بازدید | 23 پست

۱۲سالش بود که ازدواج کرد حالا لطفا این سنو بیخیال شید فعلا چون اونجا رسم شونه به ما هم ربطی نداره

خلاصه ازدواج کرد یهو رفتار اینا صد و هشتاد درجه عوض شد خودشونو می‌گرفتن کم محلی با اینکه من برای عروسیش سنگ تموم گذشتم ..

وقتی شهرستان خونه مادر بزرگم میرفتم این حتی نگامم نمی‌کرد خلاصه سره یه چیزی من ناراحت شدم قهر کردم  چون چت میکردیم

این یهو برگشت به من گفت آره تو پدره اون پسری که باهاش هستیو در میاری آخر انقد که بد اخلاقی😐😐منم تو شوک اصلا

خلاصه چند روز پیش پیام داد بعده سه سال معذرت خواهی و حلال کنو ازین حرفا منم گفتم باشه بعدش گفت چه بیوی قشنگی داری و همین دیگه حرفی نزده من سره حرفو باز کنم؟خیلی کنجکاوم ازون طرف بدونم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چ تو پدر اون پسری که باهاش هستید میاری یعنیچ

یعنی اخلاق بدی داری در جایی که اصلا من حرفی راجبش نزده بودم

ینی چی کنجکاوی از اون طرف بدونی؟از کدوم طرف بدونی؟راجع به چه کسی میخوای بدونی؟

خب از فامیلای شهرستان خبر داره میخوام ببینم در چه حالن

نه

حلالیت چیه دیگ بابا

چطوری میتونین آدمی ک ی روزی حالتون رو بد کرده و احساس بدی بهتون داده رو با ی جمله حلالم کن ببخشید

خب ببخشید گ و ه خوردی ی کاری کردی ک الان دنبال حلالیتی 

شماهم اگ سرت درد میکنه ببخشش و ادامه بده

خب از فامیلای شهرستان خبر داره میخوام ببینم در چه حالن

ول کن بابا.بعدا برات داستان میشه ها.الان ۱۸ سالته داغی متوجه نیستی.همسن من که شدی ۳۰ سالت که شد تازه متوجه میشی که ای کاش هیچوقت چیزی ازش نمیپرسیدی.