2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید مادربزرگم راحت بشه

123 بازدید | 6 پست

الزایمر شدید داره . سکته معزی کرده. بدن لمس شده .پوشکی هست . صبح تا شب جیغ میکشه . وحشتناک داره عذاب میکشه . امروز بردم بیمارستان همه سرسام گرفتن از صداش 😭 هر کی میدید میگفت خدایا مارو به این مرحله نرسون.  همه خسته شدن حتی دختراش . من پوشکشو عوض میکنم .مامانم حالش بد میشه .توروخدا میشه دعا کنید راحت شه . اصلا دیگه خودمم نمبکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باشید عزیزم..بنده ی خدا یه روزی همه ی شمارو پوشک کرده..سالها دستشویی شمارو شسته..فکر نکن مدفوع بچه ی دوساله از مدفوع پیرزن خوشبو تره..فداکاری ها کرده برای بچه هاش..روزهای پایانی عمرشه..نوازشش کنید قربون صدقش برید..اگر شرایط مالیش رو دارید همه پول بذارید یه پرستار بگیرید که کمک حالتون باشه..انشالله خدا به همه عمر با عزت بده

صبور باشید عزیزم..بنده ی خدا یه روزی همه ی شمارو پوشک کرده..سالها دستشویی شمارو شسته..فکر نکن مدفوع ...

هیچکس باهاش بدرفتاری نمیکنه . ولی خیلی عذاب میکشه. فقط جیغ میکشه .صبح تا شب

هیچکس باهاش بدرفتاری نمیکنه . ولی خیلی عذاب میکشه. فقط جیغ میکشه .صبح تا شب

واحد بغلی ماهم دقیقا همینطور بود..پیرزن بیچاره شبا تا صبح فریاد میزد..سنش هم خیلی زیاد بود..هفته ی پیش اسمانی شد..با وجود همه ی سختی ها و زحمتا دخترش الان دلتنگیشو میکنه..چه میشه کرد..انشالله یا شفا بگیرن یا خدا مرگ اروم و راحتی نصیبشون کنه