2777
2789
عنوان

تو حیاطمون صدای جغد‌میاد😐😐😐😐

187 بازدید | 15 پست

خرافاتی نیستما

ولی میبینی منتظر یه اتفاق بدی یهو همچی دست به دست هم میده علامت میده

فردا شوهرم قراره یه معامله ای کنه

خودش اوایل میترسید که بعدا پشیمون بشه

دیشبم‌خواب بدی دید

الانم صدای جغد میاد اخه اون موقع میگفتن خوب نیست هرچند واقعیتش حس بدی ندارم

🤔

💍♥️

جغدم یه پرنده‌س مثل بقیه پرنده‌های خدا😃

صدقه بدین و به خدا توکل کنین

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بدهنذر و نیاز کناستخاره کن نهایتا به دلتون نیست خوب انجام ندید چه کاریه

اوایل نبود الان هست ولی هی امروز فردا میشه

دوس دارم شوهرم کلا بیخیال بشه ولی نمیشه

فقط میگم خدایا همچی دست خودت

💍♥️

صدای جغد چه شکلیه؟ من فکر میکردم صدا نداره

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
اوایل نبود الان هست ولی هی امروز فردا میشهدوس دارم شوهرم کلا بیخیال بشه ولی نمیشهفقط میگم خدایا همچی ...

صدقه 

نذر و نیاز خیلی مؤثر هست 

در نهایت توکل به خدا 

درضمن منم چندباری جغد دیدم اتفاق بدی هم نیوفتاد