2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسال البته پرازاسترس گذشت

دقیقا همین استرس یکی از موانع بارداری هستش.

یه مدت بی خیالش شو اقدام کن ولی برات مهم نباشه که بارداری یا نه باور کن اینطوری ان شاءالله زود باردار میشی.

و نمازات رو اول وقت بخون خیلی اثر داره و گره از کار باز میکنه و استرست رو کم میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مطمئن باش هر وقت زمانش برسه میده چه دکتر از آدم نا امید بشه بگه هیچ وقت حامله نمیشی چه بدون دارو حتی کسی که عادت نشه یا معذرت میخوام اصلا نزدیکی نباشه خدا اینارو نگاه نمیکنه که هر وقت زمانش باشه میده من میگفتم وااای من نمیتونم ۱ سال منتظر بمونم نه بابا میشه انگار دست من بود انگار صبر و دل من این وسط خیلی مهم بود مثلا یکی میگفت ۲ ساله یا ۵ یا ۸ منتظرم میگفتم وا خب بره بکاره دیگه ذهنم نمیرسید بابا تو ببر بکار خدا نخواد نمیگیره حالا منِ کم صبر عجول که طاقت نداره ۴ سالو ۵ ماهه منتظرم با کلی دادو امپول تلاش یه بار ای یو ای منفی حالا هم راه ای وی اف با دل شکسته مناظرم خدا انقدر آدمو میکشه میبره میاره که متوجه بشی چی دستِ کیه 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا

زمان پری مطلقیییی حمام نرو