2777
2789

مشکلت بد عکس بودنته؟

داداش این مشکله؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مشکله:)

یه لحظه به اون بی خانمانی که داخل پارک یا زیر پل خوابیده فکر کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره والا همه یه مسائلی داریم ولی خب خدابزرگه .چرا آخه تنها بمونی؟

چون خیلی زشت میفتم 

والا قیافم عادیه

نمیدونم چرا حسرت یه عکسو دارم از خودم

خیلی دلم گرفته یعنی سر این موضوع زندگی کوفتم شده

چون خیلی زشت میفتم والا قیافم عادیهنمیدونم چرا حسرت یه عکسو دارم از خودمخیلی دلم گرفته یعنی سر این م ...

منم زشت میفتم☹️باور کن جدی میگما .

بخاطر همین اصلا زیاد از خودم عکس ندارم و کلا نمیگیرم .ببین کدوم نیمرخت جذابتر میشه ، اون قسمتی عکس بنداز .چند سالته ؟

منم زشت میفتم☹️باور کن جدی میگما .بخاطر همین اصلا زیاد از خودم عکس ندارم و کلا نمیگیرم .ببین کدوم نی ...

۲۱ سالمه

دوس پسرمو خیلی دوسش دارم خیلی زیاد

ازم عکس خواسته اون ۱۰۰۰تا قدی داده برام

ولی من یدونه قدی هم براش نفدستادم

میگه من ارزشی ندارم ک نمیدی ببینمت

منم نمیتونم بگم ک خیلی زشت میشم 

قلبم هزار تیکست بخدا نمیدونم چه غلطی کنم💔💔💔

۲۱ سالمهدوس پسرمو خیلی دوسش دارم خیلی زیادازم عکس خواسته اون ۱۰۰۰تا قدی داده برامولی من یدونه قدی هم ...

عکس انداختن واسه پسرا خیلیییی راحتتر از ما دختراس . و اینکه به نظر من اصلااااااااا عکس قدی نفرست ، کلا من با عکس فرستادن واسه پسرا مخالفم ، و ترجیحآ رابطه داشتن با پسرا . وقتی وارد رابطه میشی ازت عکس میخوان ، باید کلیییی از روزمرگی و زندگیتم بزنی تا اون ارتباط رو حفظ کنی ، تو که سنی نداری هنوزگلم ، چرا درستو نمیخونی یا نمیری سرکار و بیخیال کلا رابطه شی ؟ متوجه م که گفتی دوسش داری ، ولی وقتی از همین الان اذیتی ، چهار روز دیگه که بیشتر بگذره و صمیمیتر شی سختتره برات . چون کلااااااا همیشهه عکس میخوااان

عکس انداختن واسه پسرا خیلیییی راحتتر از ما دختراس . و اینکه به نظر من اصلااااااااا عکس قدی نفرست ، ک ...

من درسمو میخونم مشکل کار ندارم

تا کِی سمت رابطه نرم

یعنی این مشکل باعث میشه جتی ازدواجم نتونم کنم

من درسمو میخونم مشکل کار ندارمتا کِی سمت رابطه نرمیعنی این مشکل باعث میشه جتی ازدواجم نتونم کنم

دختر سالم تحصیلکرده خانوم ، این همه صفات خوب داری ، چرا فکر میکنی یه عکس مانع ازدواجت میشه گلم