اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
یه لحظه به اون بی خانمانی که داخل پارک یا زیر پل خوابیده فکر کن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام به نظرم ذهن و بدن سالم مهمترین و باارزشترین دارایی و نعمت انسان روی زمینه ، من خودم یه مدت اضطرابای شدید دیونم کرده بود ، باورکن هیچی مهمتر ازاینا نیس🥺
۲۱ سالمهدوس پسرمو خیلی دوسش دارم خیلی زیادازم عکس خواسته اون ۱۰۰۰تا قدی داده برامولی من یدونه قدی هم ...
عکس انداختن واسه پسرا خیلیییی راحتتر از ما دختراس . و اینکه به نظر من اصلااااااااا عکس قدی نفرست ، کلا من با عکس فرستادن واسه پسرا مخالفم ، و ترجیحآ رابطه داشتن با پسرا . وقتی وارد رابطه میشی ازت عکس میخوان ، باید کلیییی از روزمرگی و زندگیتم بزنی تا اون ارتباط رو حفظ کنی ، تو که سنی نداری هنوزگلم ، چرا درستو نمیخونی یا نمیری سرکار و بیخیال کلا رابطه شی ؟ متوجه م که گفتی دوسش داری ، ولی وقتی از همین الان اذیتی ، چهار روز دیگه که بیشتر بگذره و صمیمیتر شی سختتره برات . چون کلااااااا همیشهه عکس میخوااان