2777
2789

خواستگارم چند روز یه بار وقت تعیین میکنه یه پیام میده چند تا سوال به قصد اشنایی میپرسیم میره تا چند روزه دیگه:/

طبیعیه یا تو آب نمکم یا میخواد خودم با پای خودم برم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینبار پیام داد شما بزار چند روز بعد جواب بده،اگه بهش برخورد،رفتار خودش رو بهش یادآوری کن. شای ...

دقیقا منم حس میکنم چندتا کیس همزمان جلو میبره...

ولی خودش میپرسه این تایم این روز اوکی هستین حرف بزنیم؟منم میگم باشه 

سین نزنم؟؟؟

آدم محترمی هستش ولی این کارش خیلی مشکوکه 

این مدل خواستگارها آخرش هم به احتمال نود درصد کنسل میشن

خودم رک ازش بپرسم چرا اینقدر کش میده و اگه وقت نمیخواد بزاره چه بهتر نباشه یا بی تفاوت نشون بدم خودمو؟؟؟

خودم رک ازش بپرسم چرا اینقدر کش میده و اگه وقت نمیخواد بزاره چه بهتر نباشه یا بی تفاوت نشون بدم خودم ...

مثل خودش باهاش رفتار کن، یه بار که پیام داد بزار چند روز بعد جواب بده،بفهمه چقدر کارش آزاردهنده هست

وقتی روز و ساعت رو ازم میپرسه میگم اوکی وقت دارم واسه حرف زدنبازم دیر سین بزنم؟؟

اون موقع که خودت میگی وقت دارم فرق میکنه ولی چرا بهش نمیگی ؟ بگو دلیلش چیه که این سئوالات رو میپرسید هدفتون چیه که چند روز غیب میشید و اینا

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

مثل خودش باهاش رفتار کن، یه بار که پیام داد بزار چند روز بعد جواب بده،بفهمه چقدر کارش آزاردهنده هست

چون ساعت مشخص میکنه ازم میپرسه این روز اوکی هستی میگم اره...بنظرت بهتره بهش بگم اگه میلی به صحبت نداره حرف نزنیم؟؟؟یا این نشون میده خیلی پیگیرشم

چون ساعت مشخص میکنه ازم میپرسه این روز اوکی هستی میگم اره...بنظرت بهتره بهش بگم اگه میلی به صحبت ندا ...

ببین من چون خودم از خواستگاری که سمج و مشتاق نباشه خوشم نمیاد دیگه باهاش حرف نمی‌زدم.

معمولا یه جلسه تلفنی حرف میزنن،بعد چند جلسه حضوری بیرون صحبت میکنند چند جلسه میان خونه صحبت میکنند.

نه اینکه همش چت

تو این مدت نگفته حضوری همو ببینیم؟؟