2777
2789
فقط خودت مهمی ،نه شوهرت نه حرف بقیه و فامیل نه هر گوساله ای که میخواد باشهتو واسه خودت باش ،واسه خود ...

بد کردم گوشیاشو مسذوذ کردم؟! 

چشم عشقم واقعانم رای میگی اینا هیچ ارزشی ندارن🥲💔

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
منم دوستت دارم 🥺❤️ولی دیگه نمیکشم دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم بفهمن منم آدمم منم دل دارم

قربون دلت بشم من 

ببین درخواست میدم ، شمارم هم خواستی برات میفرستم ، اگه دیدی تنهایی ، دیدی کسی نیس حرف دلت رو بشنوه ، من پیشتم 🥺

خودمم دلم از این دنیا و آدماش خیلی شکسته ، حتی کسی رو ندارم که دوستم داشته باشه ، یا بهم احترام بذاره، هرچقدر خوبی کردم بدی دیدم 

هرچقدر بیشتر دست و پا زدم ، بیشتر رفتم تو مرداب 

چند بار قصد خودکشی داشتم ، ولی تهش به این رسیدم که این دنیا  ارزش نداره سرش حرص بخورم ،ارزش نداره التماسش کنم  چه خونه و گوشی و .....

همشون گور باباشون

اینجا واسه ما ساخته نشده 

یکی میگفت ما انقدر بدبختیم که نه این دنیا داریم نه اون دنیا

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دلت بشم من ببین درخواست میدم ، شمارم هم خواستی برات میفرستم ، اگه دیدی تنهایی ، دیدی کسی نیس ح ...

آخ من فدای تو بشم منم دوستی ندارم که هوای منو داشته باشه خیلی خستم بخدا خیلی دلم میخواد جیغ بزنم بگم چرا چرا مگه من چیکار کردم چیکار کردم که شوهرم این بابام این زندگیم این 💔💔💔

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

منم ۸۵ هستم و هم سنیم ۱۸ سالمه 😁

اینایی که گفتم تجربه خودم نبود ، تجربه هم کلاسیم ، ترو قرآن راه اونو نرو ، اونم هیشکی رو نداشت و صدش رو گذاشت واسه یه خر نر و آخرشم شد .....😭💔❤️‍🩹

این دنیا و آدما برا ما ساخته نشده ، چرا بیخودی باید خودمونو خسته کنیم و سگ دو بزنیم و حرص بخوریم واسه آدماش 

.......

..........

آخ من فدای تو بشم منم دوستی ندارم که هوای منو داشته باشه خیلی خستم بخدا خیلی دلم میخواد جیغ بزنم بگم ...

اهل کجایی؟

میشه بهت زنگ بزنم🫠💔

الان که نه متاسفانه منم تو خفه خونم 🥺😭

ولی هر پیام رسانی بگی پیشتم❤️

منتظرم ، این کنکور اردیبهشت لعنتی رو بدم آزاد بشم

.

.

نامزدی؟این کارا ینی چی داغون میشی دختر

آره نامزدم 

بزارین گریه کنم نمیدونم باید چه کنم نمیکشم دیگه از رفتارای عجیب و غریب بقیه خسته شدم چیکار کنم بهم توجه کنن چیکار کنم منم دوس داشته باشن

خدایا عاشقتم همین ❤️✨