2777
2789
اعع چقد خوب فداتشم چیشد آخرش...

ببین قضیه‌ش طولانی هست 

اونم احمق بود و چه بلا هایی سرش نیومد و نیاوردن و نیاوردش

ولی الان وضعیتش خیلی بهتر شده و داره رفته رفته سر عقل میاد 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

آره نامزدم بزارین گریه کنم نمیدونم باید چه کنم نمیکشم دیگه از رفتارای عجیب و غریب بقیه خسته شدم چیکا ...

ببین ی چیزی بهت بگم من ی راه دور و دراز رفتم و دارم تو ۲۲ سالگی طلاق میگیرم از شوهرم و علتش دخالت و عدم استقلال شوهرم بود 

اما برخلاف شوهر تو شوهر من تو دوره نامزدی فوق العاده بود چون مردا تو دوران نامزذی بهترین ورژن خودشون رو نشون میدن و واقعا هم برام همه چی از اولش تا همین امسال ک پیشش بود میخرید برام اما اما چونکه ب خونوادش وابسته بود دارم ازش جدا میشم

یعنی خودش خسته شد گفت بهم خسته شدم حوصله ندارم. چون خیلی بین منو خونوادش داغون شد و خیلی خسته شد 

و عرضه نداشت ک از خونوادش جدا بشه و دست زنشو بگیزه…

درنتیجه دوست داشتن توی زندگی مزخرف ترین چیزه اگ بقیه مواردی مانند احترام و استقلال نباشن…. 

منو شوهرم همو دوس داریم ولی از بس سر خونوادش دعوا کردیم از بس ازشون میترسید از بس ک مخفیانه حتی گاهی چیزی میخرید ازشون پنهون میکرد از بس ک منو مامانش دعوا داشتیم و من. ب شوهرم شکایت میکرد ی جایی هردو خسته شدیم و ب خودمون اومدیم دیدیم درسته همو دوس داریم ولی ولی تموم حرمتا و روزای خوب زندگیمون رفته و هروز دعوا میکنیم سر موضوعات این مدلی و زندگیمون داغون شد…

پس ی چیزی بهت بگم عزیز دلم خوب بشین با شوهرت صحبت کن ببین این رفتارا و بجه بازیا تا کی و تکلیف زندگیتو بدون چون بعد ازدواج جدایی خیلی سخت تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی چیزی بهت بگم من ی راه دور و دراز رفتم و دارم تو ۲۲ سالگی طلاق میگیرم از شوهرم و علتش دخالت و ...

من خیلی دوسش دارم خیلی نمیخوام ازش جداشم خدایا میترسم وای قلبم در میکنه دیگه چرا میخوای جداشی آخه حیفه اینجور زندگیا آخ دیگه نمیتونم امشب واقعا نمیکشم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
ببین ی چیزی بهت بگم من ی راه دور و دراز رفتم و دارم تو ۲۲ سالگی طلاق میگیرم از شوهرم و علتش دخالت و ...

دلم میخواد کاری کنم که بفهمن منم هستم هرچی تاحالا حرف زدم گفتم انگار نه انگار دیگه دیدم نمی‌فهمه رها کردم به ا حال خودش و یه چن وقتی بود باهاش سرد شده بود نمیدونم چرا ولی دیگه دوسش نداشتم ولی نمیدونم چیکار کرد بهم گف چرا سرد شدی نمیدونم از چن وقت پیش چیکار کرد دوباره عین سگ افتادم دنبالش 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
من خیلی دوسش دارم خیلی نمیخوام ازش جداشم خدایا میترسم وای قلبم در میکنه دیگه چرا میخوای جداشی آخه حی ...

چی بگم

بیرونم کرد 

خسته شد

حرمتا شکسته شد

مادرش زندگیمو داغون کرد 

شوهرم خیلی نسبت ب خونوادش حس عذاب وجدان ومسعولیت میکنه و همه چیزش با خونوادش شریکیه بدون مشورت و اجازشون هیچ کاری نمیکنه ی سری قانون خاص داره زندگیش 

این بین خیلی بحث داشتیم خیلی اشتی داشتیم خیلی بهم میکفت شرایط زندگیم اینه بیا توم با خونوادم فلان باش چی باش. 

ولی از ی جایی دیگ نتونسم تحمل کنم 

دیگ خسته شدم

دیگ بریدم

اونم برید و خسته شد 

ی روزی بود ک میمرد برام ولی همه چی خراب شد 💔 

دوسش دارم اما راه ادامه نیست…

بزار قوی باشی سنت خیلی کنه فکر کن تصمیم درست بگیر

این رفتار های مادرش توی این زمان نامزدی فاجعست بعد ازدواج چیکار میکنه باهات

چی بگمبیرونم کرد خسته شدحرمتا شکسته شدمادرش زندگیمو داغون کرد شوهرم خیلی نسبت ب خونوادش حس عذاب وجدا ...

وای شوهر منم همینه 🥲💔دعا کن برام توروخدا 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
دلم میخواد کاری کنم که بفهمن منم هستم هرچی تاحالا حرف زدم گفتم انگار نه انگار دیگه دیدم نمی‌فهمه رها ...

اشتباه میکنی  من الان  بهت میگم ک این حصو حال عاشقانه و احساسی ک نسبت ب هم دارین طبیعیه و ب مرور کمرنگ میشه و بیشتر بعد از ازدواج عادی میشین برا هم و چیزی ک میمونه براتون احترام و استقلاله ک اگ نباشه داغون میشی

اشتباه میکنی من الان بهت میگم ک این حصو حال عاشقانه و احساسی ک نسبت ب هم دارین طبیعیه و ب مرور کمر ...

هعی خدا آره دیگه تو این چن وقتم کم کم داره حرمتامون شکسته میشه مامانش هر وق میرم اونجا به پسرش میگه وردار ببرش خونشون🫠💔

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
تکلیف زندگیتو بدون ک باید چیکار کنی اگ الان نسبت بهت بی تفاوته وای بحال بعدا با بزرگتر نزدیکت صحبت ک ...

تنها کسی که میتونه درست کنه بابامه اما میترسم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
نترس همین ترس ی جایی بعدا مچتو میگیره ک دیگ راه برگشت نیست و میگی لعنت بهم چرا قبلا نکردمب بابات اعت ...

برم بهش بگم به نظرت اما هم روم نمیشه خجالت میکشم هم🫠💔

خدایا عاشقتم همین ❤️✨