2777
2789
ببین برنامه حدیث کسا رو دانلود کن توسل کن به حضرت زهرا ، هر روز با ترجمش بخون حضرت علی رو هم به پهلو ...

نه خدا نکنه عزیزدلم لعنتت کنم مرسی بابت راهنماییت عزیزمن دعا کن برام دعا کن همه چی درست بشه

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
آره خب

تکنیک روانشناسی سیاه هم بهت یاد میدم ، خودم امتحان نکردم ولی میگن خیلی خفنه 

اینجوری که تو یه مدت فقط از طرف تعریف میکنی ، جوری که هیچ کس اونطوری تعریف نکرده ازش ، پشت سر هم قربون صدقه میری و به اوج میرسونیش و بعد یک دفعه بهش بی محلی میکنی ، تف هم نمیندازی صورتش 

میگن طرف کشته مردت میشه

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکنیک روانشناسی سیاه هم بهت یاد میدم ، خودم امتحان نکردم ولی میگن خیلی خفنه اینجوری که تو یه مدت فقط ...

میدونی چیه الان بیشتر ناراحت شدم الان بیشتر بغضم گرف قراره بوده به من زنگ بزنه بعد ساعت یازده زنگ نزد که هیچ من زنگ میزنم گوشیشو از دسترس خارج کرده الهی من بمیرم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
نه خدا نکنه عزیزدلم لعنتت کنم مرسی بابت راهنماییت عزیزمن دعا کن برام دعا کن همه چی درست بشه

تو عم دعا کن حاجت روا بشم 

یع چیز دیگه رو هم بهت تاکید می کنم ، زیاد برای شوهرت بریز به پاش نکنننن خواهر من نکن ، کادو اینجور چیزا وظیفه تو نیستتتت ، تا وقتی صد خودشو برات نذاشته تو حق نداری حتی ۵۰ خودتو بذاری 

حتماً نباید جهیزیه کامل باشه و همه چی تموم ، بذار خودش هم واسه زندگیش خرج کنه

زن ۵ سال جمله عاشقانه رو یادش نگه میدارع به طور معمول ولی مرد ۵ دقیقه نهایتا ۵ ساعت

سعی کن اول زندگی فقط با خودش بری خرید و وقتی باهاش میری خرید اول ببر یه جای خیلی گرون قیمت بگیر ، تن کن ، کلی ذوق کن ولی نخر ، 

بعد ببر جایی که خودت می خوای  اونوقت تقریباً هرچی میخوای میخره

و بعد یه مدت بهت اطمینان میکنه ک تو بهترین خرید هارو میکنی

بهش این احساس رو بده که تو بهش به شدت نیاز مالی داری

مرد(فقط نیاز مالی ، نه عاطفی)

وقتی هم میدونی پول نداره ، زیاد رو اعصابش نرو

ببین این دوره حساسه سرنوشت ساز هست 

مشاوره خوب برو حتما (از اون مشاور سلیطه های فمنیست زن سالار) 🤣تو کانال های سیاست های زنانه عضو شو 

هرچقدر خانواده بدی داشته باشی ، همیشه ازشون جلوشون تعریف کن ، بگو فلان چیز میخریدن و ....

واسه خودت ماهانه تعیین کن ، بذار عادت کنه از کم شروع کن یواش ، یواش افزایشش بده

ترو قرآن حرفامو جدی بگیر 

تکنیک روانشناسی سیاه هم بهت یاد میدم ، خودم امتحان نکردم ولی میگن خیلی خفنه اینجوری که تو یه مدت فقط ...

اونم که از دستی گوشیشو از دسترس خارج کرده منم هر دو شمارشو مسدود کردم😅💔چقد من بدبختم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
میدونی چیه الان بیشتر ناراحت شدم الان بیشتر بغضم گرف قراره بوده به من زنگ بزنه بعد ساعت یازده زنگ نز ...

اشتباه کردی دیگه 

کاملا بی تفاوت باش ، چرا بهش زنگ زدی ، بزار شده یک سال هم بگذره ، ولی اون زنگ بزن 

قرار نیست تو نازشو بکشی و بیوفتی دنبالش، 

وقتی هم زنگ زدش کاملا شاد باهاش برخورد کن ، انگار اتفاقی نیوفتاده ، غر غر  و دعوا و آه و ناله هم نکن  

بزار بفهمه ، برات نقش حیاتی نداره ، بزار بفهمه کی ، باید دنبال کی باشه

اشتباه کردی دیگه کاملا بی تفاوت باش ، چرا بهش زنگ زدی ، بزار شده یک سال هم بگذره ، ولی اون زنگ بزن ق ...

اعصابم خورده دیگه نمیتونم میخوام خودمو بکشم بخدا خستم از زندگی چه گوهی خوردم من وای خدا دلم داره میترکه از غم و درد دیگه دلم هیچی نمیخواد هیچکس منو دوس نداره دعا کنید من بمیرم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
نمیخره هیچی برام نمیخره عیدم بزور برام خرید

ترو قرآن انقدر بهش اصرار نکن 

نخرید ، نپوش 

اگه تو لباس کهنه بپوشی ، آبرو تو نمیره ، آبرو خودش میره ، 

تو مرتب و آرایش کرده ، خوشبو باش 

پوشش و طلای تو آبرو و شخصیت خودشو خانواده‌شون رو نشون میده ، که چقدر به عروسشون رسیدن 

تو با لباس کهنه و ارزون بی شخصیت نمیشی ، چون خودت با ارزشی و خوشگلی

اعصابم خورده دیگه نمیتونم میخوام خودمو بکشم بخدا خستم از زندگی چه گوهی خوردم من وای خدا دلم داره میت ...

من دوست دارم❤️‍🩹🫂

ترو قرآن انقدر بهش اصرار نکن نخرید ، نپوش اگه تو لباس کهنه بپوشی ، آبرو تو نمیره ، آبرو خودش میره ، ...

هی خاهر چیکار کنم میگی دیگه نمیخوام انقد وابسته ش باشم خیلی دوسش دارم خیلی 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
من دوست دارم❤️‍🩹🫂

الهی فداتشم میبینی از سر شب که با بابام دعوا افتادم دیشبم با اون مرتیکه  الانم مه انگار من غریبه ام گوشیشو از دسترس خارج میکنه که من زنگ نزنم دیگه نمیتونم بزارید برم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

فقط خودت مهمی ،نه شوهرت نه حرف بقیه و فامیل نه هر گوساله ای که میخواد باشه

تو واسه خودت باش ،واسه خودت بزن برقص ، آرایش کن ،عطر بزن ، آشپزی کن ، کلاس برو ، برات مهم نباشه چه طلا و چه لباس و چه مراسمی داری ،فردا تولده ، سالگرده ، کوفت و زهرماره حرص و جوش بیخود نخور ، تحت هر شرایطی سعی کن لذت ببری فقط مهم خودتی