2777
2789
حرف مامانش رو پیش نکنش حساس میشه نمیدونم شوهر تو هم اینطوری هست یا نه ولی بعضی از مردا هنوز به مادرش ...

من اصلا سیاست بلد نیستم اصلا نمیتونم بد باشم نمیتونم زیرک و موذی باشم  بر به شما نخوره من ساده و یک نگم بخدا من مامانش بد بشه بهش میگم ولی هیچ وق بی احترامی نکردم به مامانش 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا سیاست بلد نیستم اصلا نمیتونم بد باشم نمیتونم زیرک و موذی باشم بر به شما نخوره من ساده و یک ...

سیاست داشتن به معنای بد بودن نیست منظورم مدیریت کردنه

حالا ایشالا یکم بره جلوتر بیشتر یادمیگیری الان بی تجربه ای 

من چند ماهیه ازدواج کردم بعد اینکه همسرم خیلی به امر و نهی مادرشه نمیدونم چرا دیروز رفتم برای خودم ل ...

کاری نمیشه که کرد مادرشه ولی کم‌کم باید عادتش بدی 

همیشه بهش الکی نشون بده عاشق ننشی بزار بهت اطمینان پیدا کنه و کم‌کم ولش میکنه ، هیچ وقتم بد ننشو نگو

ولی جلو مادر شوهرت قربون صدقه زنیکه نرو و زیاد صمیمی یا دشمن نشو که احترام و حرمت حفظ شه ، خونشونم اصلا کار نکن 

اگه بهت تیکه یا خدایی نکرده کاری کردن ، خودتو بزن کوچه علی چپ و نشنیده بگیر ، بزار بسوزن ولیییییی این قضیه تو شوهر برعکس هست : ببین زنی که واسه شوهرش خرج و ناز و افاده داره ،  ارج داره ، مردا عاشق زنایی هستن که سخت به دست میان ، همیشه تو قدرت بدنی خودتو ظریف نشون بده و سعی کن جلو شوهرت زن واقعی ادایی باشی، 

ببین اگه قراره برید خونه خودتون که کم‌کم درست میشه ، خیلی هم عالی

و سعی کن اول زندگی  تو خونه و ساختمون پیش مادرشوهر نباشی 

شده چند ماه اول رو میدونم سخته ولی مستأجر بشید بهتر از این هست 

هیچ وقت با مادرشوهر جانت وارد رقابت نشو ، هرچی باشه خانوادشن : ناراحت نشی ولی مردا ، نفهم تشریف دارن و احمق تو یسری چیزا 

در نهایت با مشاور هم تونستی یه صحبت کن

ایشالا که زندگیتون پر آرامش و خوشبختی و سلامتی باشه

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

کاری نمیشه که کرد مادرشه ولی کم‌کم باید عادتش بدی همیشه بهش الکی نشون بده عاشق ننشی بزار بهت اطمینان ...

از الان منو نمیبرن خونه خودم عزیزدلم من الانشم خسته شدم از دستش هرجا خواستم برم پر باد میشه هرکار میخوام بکنم با شوهرم ناراحت میشه فردا قرار بود با شوهرم برم دکتر شوهرم زنگ زده که من نمیتونم تورو ببرم هیچ وق وظیفه ی منو نمیزاره به عهده بگیره اونجا سرما خورده میشم به مامانم زنگ میزنه بیاین دخترتونو ببرین دکتر

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
از الان منو نمیبرن خونه خودم عزیزدلم من الانشم خسته شدم از دستش هرجا خواستم برم پر باد میشه هرکار می ...

اعتقاد مذهبی داری؟

آره خب

ببین برنامه حدیث کسا رو دانلود کن توسل کن به حضرت زهرا ، هر روز با ترجمش بخون 

حضرت علی رو هم به پهلوی شکسته زهراش قسم بده

اگه نتیجه نگرفتی ، لعنتم کن