2777
2789
عنوان

خدایااا جواب نامردیشو بده

2993 بازدید | 166 پست

وقتی بعد ۷سال بهم مهلت نداد خانوادم و راضی کنم ، خیلی هم آروم بود . با بیخیالی میگفت دیگ چیکار کنیم . نشد. تو ازدواج کن منم ازدواج میکنم . تو این ۷سال خیلی زحمتشو کشیدم خیلی غصشو خوردم خیلی از خود گذشتگی کردم براش اما براحتی ازم گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همینن خدا ازشون نگذره 

برا من ک با وجود چندین سال زنودگی و بچه تا تقی  ب توقی میخوره حاظره سریع منو بزاره کنار ...کثافتا

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
برا من ک با وجود چندین سال زنودگی و بچه تا تقی  ب توقی میخوره حاظره سریع منو بزاره کنار ...کثاف ...

منم توخوشیا خیلی خوبه ولی تو سختیا ندارمش

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
ای خدااااا چقدرگاهی این مردها نامردن بهش فک نکن دوستت که داشته باشه برمیگرده سمتت

اره دیگه سمتش نرو اینجوری بیشتر دور میشه ..

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
داداشام راضی نبودن فقط یک هفته مهلت داد بهم راضی شون کنم هر چی گفتم بیشتر گفت نه دست من نیست

قضیه براد شما یه بهانه بوده براش. بهتر که قبل ازدواج این بی مسئولیتیشو نشون داده. شمام خداروشکر کن مطمئن باش یه قسمت عالی نصیبت میشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
ای خدااااا چقدرگاهی این مردها نامردن بهش فک نکن دوستت که داشته باشه برمیگرده سمتت

دیگ برنمیگرده چون خانوادش دیگ راضی نمیشن.وقتی فکر میکنم ازدواج میکنه ی دفه میریزم ب هم 

داداشام راضی نبودن فقط یک هفته مهلت داد بهم راضی شون کنم هر چی گفتم بیشتر گفت نه دست من نیست

ببین اگه واقعا دوست داشت پات میموند من نامزدبودم بابام حلقه ها رو پس داد باز برگشت رفت پیش بزرگای فامیل تا باز ب هم رسیدیم ولی بعد عروسی...

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
دیگ برنمیگرده چون خانوادش دیگ راضی نمیشن.وقتی فکر میکنم ازدواج میکنه ی دفه میریزم ب هم 

شایداین احساس شمارو خیلی ادم های ای جهان تجربه کرده باشن درسته دردناکه هفت سال زندگیه ولی صبورباش گذر زمان برهردردی دواست