2777
2789
عنوان

خدایااا جواب نامردیشو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2993 بازدید | 166 پست
دیگ برنمیگرده چون خانوادش دیگ راضی نمیشن.وقتی فکر میکنم ازدواج میکنه ی دفه میریزم ب هم 

اون باید از فکر ازدواج تو بهم بریزه ..ولش کن اگه مرد خوبی بودو دوست داشت ک تحت هر شرایطی پات میموند ..غصه نخور قیافت بهم میریزه ب خودت برس ..ایشالا ی خوبش قسمتت شه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ برنمیگرده چون خانوادش دیگ راضی نمیشن.وقتی فکر میکنم ازدواج میکنه ی دفه میریزم ب هم 

بیخیال این ن یکی دیگه مطمئن باش عشق بازم ب وجودمیاد فعلا از زندگیت لذت ببر هیچ دورانی مث مجردی نیس بدون دغدغه

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
خیلی ب حرف مادر و خواهراش بود

بهتر ک رفت مگه میشه با اینجور ادما کنار اومدو زندگی کرد ..حالا اگه ازدواج میکردین میفهمیدی چی میگما 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

غصه نخور مگه الان مایی که خیر سرمون باعشق ازدواج کردیم چی شد

برن بمیرن همشون

از شوهرم متنفرم

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
غصه نخور مگه الان مایی که خیر سرمون باعشق ازدواج کردیم چی شد برن بمیرن همشون از شوهرم متنفرم

مادرش زنگ زد گفت ما اومدیم گل هم آوردیم جواب نه از سمت شما بود.دیگ مزاحم هم نشن.مال من پسره عیب نداره اما مال تو دختره.ی جورایی تهدید هم کرد

غصه نخور مگه الان مایی که خیر سرمون باعشق ازدواج کردیم چی شد برن بمیرن همشون از شوهرم متنفرم

منم ازش متنفرم البته برا ما سنتی بود

وای منم بین عشق و نفرت گیر کردم😆😆😆

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

ببین این زمانی به خودش میاد که از دستت میده، تجربشو دارم که می گم، یا تو دیگه بهش فکر نمی کنی یا انشاالله ازدواج خوبی کردی، بعد مثل سگ میافته دنبالت و تازه پشیمون میشه.

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹