2777
2789
عنوان

دقت کردید طرف های طلا شدن دو دسته

248 بازدید | 22 پست

ی دسته اونایی که طلا داشتن و فروختن بعد گرون شد 

دوست دارن بازم ارزون شه 

ی دسته هم اونایی که تو گرونی خریدن وقتی طلا یکم میاد پایین ناراحت میشن که ضرر کردن 

هیچکس دلش بحال کسی نمیسوزه😐

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

انشالله بشه گرمی ی میلیون 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من. باید هرکاری کنه فقط طلا بخره

میدونید چرا 

چون هربار میخره، 1 ساعت بعدش کل خبرا میشه قیمت طلا شکست، پریروز بود فکر کنم بالا 8 تومن خرید، ی دفعه شد 7 و 700😂 تو یه ساعت

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

مامان من. باید هرکاری کنه فقط طلا بخرهمیدونید چرا چون هربار میخره، 1 ساعت بعدش کل خبرا میشه قیمت طلا ...

منم دقیقا برای یه کاره واجب پول لازم داشتم .میخواستم یه تیکه طلا دارم بفروشم .ارزون شد .کاش میفروختم همون موقع .منتشر بودم تعطیلات تموم بشه 

اگه کسی طرفدار گرونی طلا بود به عقلش شک کنید

ممیدونی طرف دار نیستن اما مثلا 8خورده خریدن الان ناراحتن 

درسته ضرر کردن اما ارزون بشه بازم میخرن

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

منم دقیقا برای یه کاره واجب پول لازم داشتم .میخواستم یه تیکه طلا دارم بفروشم .ارزون شد .کاش میفروختم ...

اصلا قیمت رو میشکونه 😂 چند بار دیگه بخره تا زیر 5 تومنم میاد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ممیدونی طرف دار نیستن اما مثلا 8خورده خریدن الان ناراحتن درسته ضرر کردن اما ارزون بشه بازم میخرن

این اصلاااا ضرر نیست درامد ما ریالیه حتی اگه کل پولمونم طلا ۸ خریدیم هرچقدر ارزون بشه به نفعه