میخواستم سوال کنم زبان برنامه نویسی R بهتره یا پایتون؟من رشته تحصیلی ام اقتصاد هستش و میخوام به عنوا ...
هنوز اقتصادسنجی خوندین یا نه؟ تو اقتصادسنجی Stata و EVIEWS کار میکنن من خودم هنوز اونا رو نرفتم سراغش ولی خیلی مهمه. برای تحلیل داده و کارای آماری عموما R استفاده میشه ولی جز اون پایتون خوش دست تره. از هر کدوم شروع کنی اون یکیو میفهمی. من خودم اول پایتون یاد گرفتم بعد R. کلا برای جفتشون اول سینتکس رو باید بگیری که نسبتا برای هر دو مشابهه، بعد که اصول رو فهمیدی باید کار کردن با پکیج های مورد نیازت رو یاد بگیری که اون مفهومش وابسته به پکیج است.
ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی در کل به نظر شما پایتون کاربردی تر هستش یا R؟
خواهش میکنم، راحت باش. ببین کاربردهاشون بیشتر مکمله تا هم پوشانی داشته باشه، ولی دامنه کاربردهای پایتون گسترده تره. به هر صورت تو یکی رو اصولی یاد بگیری با اون یکی هم میتونی خوب کار کنی. من باشم با پایتون شروع میکنم چون ابزار و امکانات خوب براش بهتر هست. مثلا اول اصلا باید یکم آزمون و خطا کنی idm مناسبت رو پیدا کنی. این امکانات و آپشن برای پایتون بیشتره. من خودم برای idm از پایچارم استفاده میکنم. اگه دانشجو هستی میتونی با گیت هاب اشتراک رایگان بگیری و بعد اونو برای pycharm استفاده کنی. برای پایتون هم تو دانشگاه این کتاب رو باهامون کار کردن python for everyone نوشته cay horstmann و rance necaise. کتاب خیلی خوبیه. من خودم هم کلاس رفتم هم آخر ترم کتاب رو خوندم، اینو بخونی انگار کلاس ما رو رفتی.