فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ببین من یه طلای دیگه گرفتم 4گرم باهمین اجرت شد37,500بعدالان دیدم همون طلا فروشیه اینم گذاشته، میخوام ...
خب قیمت طلا لحظه ای عوض میشه عزیزم تو محاسبم یه ریال کلی رقمو جابجا میکنه
نرخ دقیق لحظه ای تابلو رو بگیر بگو
دیروز بوده 8میلیونو70الان گذاشته 8میلیون تختبنظرت عوض کنم؟ ضررمیکنم؟
اره دیگه اون ۴ گرمو ۳۲ ازت میخره