بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم! زن زندگیـست ومـرد، امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
😂😂😂😂😂 نه بابا من خواستگار زياد دارمً، وليً همرو نديده پس ميزنم، فكنم اخرش بترشم😂😂😂😂 يكيً از دوستاي مامانم هست يعني كار و زندگي ول كرده فقط ميخوادً منو شوهر بده، واسه هر كدوم ي دليل ميارم، دقيقا ميره يكيو پيدا ميكنه اونجوري نباشه، ي بار گفتم يكي سنش زياده، رفت يكي معرفي كردً هم سن خودم، گفتم نه كمه 😂😂😂 وسط خيابون روز تاسوعا بودً منو گرفته بودً د لامصب بگو چند ساله ميخواي من تورو شوهر بدم راحت شم 😂😂😂😂
ستاره خرجش زیاده جیب تکون میشیم ولش کن قهر باشیم بهتره. همو فلکه خاتون هم راضی هستیم😂 دیگه مسیو که دزیدن جاش خریدن یا هنو کفگیره میون زمین و أسمونه وسط میدونه😅
توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم! زن زندگیـست ومـرد، امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
😂😂😂😂😂 نه بابا من خواستگار زياد دارمً، وليً همرو نديده پس ميزنم، فكنم اخرش بترشم😂😂😂😂 يكيً از ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای ازین زنه یکی افتاده بود به تور من 😂آقا من نخوام شوهر کنم کیو باید ببینم 😂 ولی خوبه باز کلاست میره بالا 😆 جلو بقیه میگن چقد خواستگار داره😝😂😂😂😂😂 بذار بیاره تو هی رد کن
ما پر واسمون نمونده. همشهری طرف کی هستی نامردی نکن دیگه. الهی از فسو حمله کنن شهرتون😅