2777
2789
عنوان

رای گیری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 67 پست
😂😂😂😂😂😂 بنده خدا 😂😂😂😂😂

عه پس ما بنده خدا هستیم؟ باز خدا رو شکرررر. میشه سفارش ما رو به خدا بکنید خودش در جریانه😬😂😬

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
عه پس ما بنده خدا هستیم؟ باز خدا رو شکرررر. میشه سفارش ما رو به خدا بکنید خودش در جریانه😬😂😬

🤔🤔🤔 من با شماً شوخي دارمً عايا؟؟؟؟ خانواده نشسته اقا رعايت كنين حالا قاچاقي گذاشتيم بمونين نيني سايت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما پر واسمون نمونده. همشهری طرف کی هستی نامردی نکن دیگه. الهی از فسو حمله کنن شهرتون😅

😆 من طرف دوستمم😛

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

🤔🤔🤔 من با شماً شوخي دارمً عايا؟؟؟؟ خانواده نشسته اقا رعايت كنين حالا قاچاقي گذاشتيم بمونين نيني س ...

نع. شب به خیر عایا؟

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
🤔🤔🤔 من با شماً شوخي دارمً عايا؟؟؟؟ خانواده نشسته اقا رعايت كنين حالا قاچاقي گذاشتيم بمونين نيني س ...

😁😂😂😂 قاچاقی  وای  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😆 من طرف دوستمم😛

باش. الهی حالا ک ایطو شد تاپیکت بترکه😂 شبتون خوش

با ي گل سينه نبني سايت ميرم 😂😂😂 از همتون تشكر ميكنم تَو برنامه 

😆 اسم منم به احسان بگو 😂 مدیونی نگی 😂😂😂😂😂😂😂 میخام معروف شم فالوورام بره بالا😆

باش. الهی حالا ک ایطو شد تاپیکت بترکه😂 شبتون خوش

😂😂 ✋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز