2777
2789
عنوان

رای گیری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 67 پست
من تاپیکایی که اه وناله باشه نمیرم ادم افسردگی میگیذره بارها بوده لو هم رفته مثلا نصف شب سوالای خیل ...

آره 😂😆 ولی حتما ما اشتباه میکنیم اصلا مرد نیست اونا زن های مردنما بودن لابد😛😂

nil_کاربری دومم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چگونه در کارهای منزل به ز‌نمان کمک کنیم؟ 1- در خوردن غذا با او همکاری کنید.😇 2- کانال ...

😒😒 الان بالای تاپیکو ندیدین یعنی 

اقایون همینکه لطف کنن ادم باشن کافیه کمک پیشکش  والا😑

nil_کاربری دومم 😐

😂😂😂 اوه پس خیلی بیرخته؟

نه قيافش بد نيست، از اونان كه يهو ارث رسيده اومدن سمت ما خونه گرفتن، ادعا و انتظار در حد بنز،،،، فرهنگ در حد انسانهاي اوليه😑😑😑از اينا كه هنوز دم در كفش ميارن، البته ما چند ساليً هست خونمونو عوضً كرديم وليً تلفنمون چون همونه زنگ ميزنه گاهي احوال پرسي،  بعد پسره ديپلمست و بازاري، حالا ٨ سال پيش ميگيم منم ديپلمه بودم ميگفت دانشگاه بره وليً كار ممنوع،  اخه برادر من الان كه دارمً دكتري ميخونم چراااا چي فكردي با خودت من اين همه درس نخوندم كه بيام بشينم خونه  😑😑😑😑😑

عزيزم مردا الان يا خوابن يا گوشيشون ٧ تا سوراخ از دست خانوماشون قايم شده 😬😬😬😬 در ساعات اداري نظر ...

ولی من بیدارم خوابمم نمیبره, تو فکر یکی هستم شدیدا که خوب بودن حالم بستگی شدید داره به خوب شدن حالش. پیچیده بود ولی سادس فهمش...

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
نه قيافش بد نيست، از اونان كه يهو ارث رسيده اومدن سمت ما خونه گرفتن، ادعا و انتظار در حد بنز،،،، فره ...

😂😂😂 سقفش زیادی بلنده اعتمادشو میگم اعتماد ب سقفش😂😂

nil_کاربری دومم 😐

نه قيافش بد نيست، از اونان كه يهو ارث رسيده اومدن سمت ما خونه گرفتن، ادعا و انتظار در حد بنز،،،، فره ...

😂یه گزینه اومد بالا😂 مثه اینکه فقط همینو داریم😆

nil_کاربری دومم 😐

بعله بعله 😶 

ببخشید خدا بد نده دماغتون کو پس؟ 😓

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
ايشالا كه خوب بشين 

شما دعا کنید شاید خدا حرفتون رو شنید