نه قيافش بد نيست، از اونان كه يهو ارث رسيده اومدن سمت ما خونه گرفتن، ادعا و انتظار در حد بنز،،،، فرهنگ در حد انسانهاي اوليه😑😑😑از اينا كه هنوز دم در كفش ميارن، البته ما چند ساليً هست خونمونو عوضً كرديم وليً تلفنمون چون همونه زنگ ميزنه گاهي احوال پرسي، بعد پسره ديپلمست و بازاري، حالا ٨ سال پيش ميگيم منم ديپلمه بودم ميگفت دانشگاه بره وليً كار ممنوع، اخه برادر من الان كه دارمً دكتري ميخونم چراااا چي فكردي با خودت من اين همه درس نخوندم كه بيام بشينم خونه 😑😑😑😑😑
عزيزم مردا الان يا خوابن يا گوشيشون ٧ تا سوراخ از دست خانوماشون قايم شده 😬😬😬😬 در ساعات اداري نظر ...
ولی من بیدارم خوابمم نمیبره, تو فکر یکی هستم شدیدا که خوب بودن حالم بستگی شدید داره به خوب شدن حالش. پیچیده بود ولی سادس فهمش...
توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم! زن زندگیـست ومـرد، امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم! زن زندگیـست ومـرد، امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...