2777
2789
عنوان

قلب بچه ها چقد گشنجشکیه🥲🥲

100 بازدید | 9 پست

منم چقد بچممممم اه

مامانم یه کلیپی میخاس تو گوشیم ببینه اونو داداش ۱۱ سالم دراز کشیذه بودن کنار هم منم گفتم میخام بیام وسطتون بعد داداشم گف میخام پیش مامانم باشم میخام وسطتون باشم منم گفتم چته همیشه انگار دوسالته وصلی به مامان  خب بزار یبارم من وسط باشم( از بچگی کلا وسط بودنو دوسداشتم) خلاصه ک کلیپو دادم مامانم تنهایی ببینه بعد رومو کرذم به داداشم گفتم دیدی ریدی به جمعمون چت بود نمیذاشتی بیام وسط( کلا میخاستم لجش دراد چون ۲۴ ساعته رومخمه)🤦🏻‍♀️بعد اومدم سرجام دراز کشیدم دیدم داره زار زار گریه میکنه ک اره من باعث شدم جمعمون خراب بشه😑💔💔💔

حس عذاب وجدانی گرفتم ک ت عمرم نگرفته بودم رفتم بغلش کردم بوسش کردم بهش گفتم ببخشیدو  قربون صدقش رفتم ولی خب اشک بچه رو درووردم الان اشک خودم درومذه 

کاش کلا من بدنیا نمیومدم (:

شاید زندگیه داداشم راحت تر بود

میدونم منم باید از خونه میرفتم با ابن سنم ۲۲ سالمه 

ولی خب نشد برم منم درگیر موضوعات روانی بودم

کاربری دست دونفره🦋🌸

وای اصننن حس بد نگیررر

خونه بابات همیشه برا تو جا داره ب شوهر کردن اهمیت نده الان آبجی من ۲۷ سالشه هنوز خونه بابامه چ اشکالی داره مگه همه باید ازدواج کنن اصن

برا داداشام حالا ی چیزی بخر از دلش درار بچس زود یادش میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اصننن حس بد نگیرررخونه بابات همیشه برا تو جا داره ب شوهر کردن اهمیت نده الان آبجی من ۲۷ سالشه هن ...

درسته شوهر کردن که  خوب نیست منظورم از رفتن 

رفتن به دانشگاه بود اونم شهر دورو خابگاه

کاربری دست دونفره🦋🌸

به نظر من که دوتاتون دچار کمبود عاطفه این که احتمالا از طرف پدر و مادرتون بودهاین رفتارا چیه واقعا

اره واقعا راستم میگی بابام یه ادم خشکو بی روحو عاطفست 

کاربری دست دونفره🦋🌸

درسته شوهر کردن که خوب نیست منظورم از رفتن رفتن به دانشگاه بود اونم شهر دورو خابگاه

خوابگاهم دردسرای خودشو داره ب این راحتیا نیس ک میگی..

حالا من ک خوابگاهی نبودم حقیقتا ولی دوری از خونواده سخته

با اینکه من خیلی بهسون وابسته نیسم و باهاشون اوکی نیستم ولی خب...

ازین فکرا نکن ب خودت آسیب میزنییی