2777
2789
عنوان

چرا من یه نمازخون واقعی نمیشم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.میری بیرون قبلش وضو بگیر موقع اذان سرراه مسجدی نمازخونه ای جایی پیدا کردی نمازتو بخون

درمورد کرم منم ی مدت خیلی وسواس داشتم همش صورتمو میشستم پوسته شده بود و خشک .

میتونی با یه دستمال مرطوب پاکش کنی و باخیال راحت نماز بخونی

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

وای دقیقا مثل من ،هفته پیش مهمون بودم سختموشدرالان یه هفته ای شد نمازم قضا شده 😞

حالا فک کن چند شب پیش نماز شبم میخوندم ،

وای خدا عذاب وجدان دارم

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
از ته قلب می خونم ولی چند روز دوباره ولش میکنم

((اول از همه

خطاب ب خودم مینویسم))

توی دلت

از ته قلبت ، ب خدا بگو 

میخوام کمکم کنی ، نماز هامو ، سره وقتش بخونم

خودت شرایطشو برام فراهم کن ...

و اما ...

ساعته اذان رو دقیق توی گوشیت بزن

ک سره ساعتش آلارم بزنه

و خودتو موظف کن ، ک هر جور ک شده ، جایی رو پیدا کنی ( نماز خونه ، مسجد ....) برای نماز 

یه مهره کوچیک همیشه توی کیفت باشه 

و قبل از خارج شدن از خونه ، وضوتو بگیر

بعدا هر کرمی خواستی بزن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من اصلا نمیتونم اینجوری باشم

منم اینجوریم خیلی حساسم که همه چیزو درست انجام بدم.لباسم تمیز باشه .وضو با دقت کامل میگیرم.شاید چون انقدر وسواس به خرج میدیم زود خسته میشیم.ولی با لاک واینا دیگه قبول ندارم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
با لاك و ارايش🙄🤔

هم اتاقيم بود موقع دانشگاه.صبا قبل اينكه بريم كلاس پا ميشد نماز قضاى صبشو ميخوند با لاك😐😐😐😐

منم ي مدت ميخواستم مثلش باشم اما حال نميداد بهم نماز.همش حس ميكردم قبول نيس نمازم

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
هم اتاقيم بود موقع دانشگاه.صبا قبل اينكه بريم كلاس پا ميشد نماز قضاى صبشو ميخوند با لاك😐😐😐😐 منم ...

افرين ب اراده اش

منم احساس سنگيني ميكنم با ارايش اگر بخوام نماز بخونم هميشه بعد از نماز ارايش مي كنم😁

لاك هم فقط تو هفته اي ك نماز نمي خونم مي زنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
وای دقیقا مثل من ،هفته پیش مهمون بودم سختموشدرالان یه هفته ای شد نمازم قضا شده 😞 حالا فک کن چند شب ...

امشب شبه جمعه است

شبه زیارتی امام حسین علیه السلام 

مطمئن باش

کافیه لب تر کنید و کمک بخواید

واقعا کمک میکنن

شک نکن

دیر نشده هنوزم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....