2777
2789
عنوان

چرا من یه نمازخون واقعی نمیشم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرين ب اراده اش منم احساس سنگيني ميكنم با ارايش اگر بخوام نماز بخونم هميشه بعد از نماز ارايش مي كن ...

من هميشه تو كف اين كاراشم.هرجا هم بحثى ميشه اين اخلاقشو نشر ميدم😂😂😂😂

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

منم همین مشکل و دارم متاسفانه 

اصلا نمیدونم چکار کنم 😢😢😢به شدت عذاب وجدان دارم‌ ولی انگار یکی‌ دست و‌ پام‌و‌ بسته نمیتونم‌ نماز بخونم😥

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من نمازمو میخونم ولی از کیفیت نمازم اصلا راضی نیستم . همه ش حواسم پرت میشه😔 همیشه میگم فرشته ها بعد ...

منم نمازام ایطوریه اصلا حضور قلب ندارم هرکاری میکنم نمیشه علت اصلی فاصله ام از نمازم همینه میخونم عذاب وجدان دارم نمیخونمم عذاب وحدان دارم😢

مشکل اصلی راحت طلبی ماهاست اگر اون کنار بزاری همه چی حل میشه فقط باید انجامش بدی که اگر ندی  برات بی نمازی عادت میشه دوم گناه ک باعث صلب توفیق میشه 

در ضمن دوستان هی نیاید بگین منم اینطوریم قبح مسئله ریخته میشه برای بقیه ممکنه عادیبشه

تنها با یاد خدا دلها ارام میگیرد
مشکل اصلی راحت طلبی ماهاست اگر اون کنار بزاری همه چی حل میشه فقط باید انجامش بدی که برات بی نمازی عا ...

اینحا اگه‌ چیزی مطرح‌ میشه‌ واسه‌ کمک‌ گرفتنه!!نه اینکه‌بخوای چیزی و رواج بدی!!  من یادم‌چند ساله پیش یه خانومی یه دعایی و‌تو‌سایت نوشته بودن که ایشون هم کاهل نماز بودن ولی با خوندن اون دعا خدا کمکشون‌کرده و‌نمازاشون و سر وقت میخونن قدیما خیلی خوب بود ادم تو‌ جو الان چه نی نی سایت  میترسه نفس بکشه چه برسه مشکلشو‌ مطرح‌ کنه!

دعاش چی بود یادتون نیست

نه متاسفانه اون موقع فکر نمیکردم یه روزی احتیاج پیدا کنم بهش😢چندروزه میخوام تاپیک بزنم بلکه کسی بتونه کمکم کنه ولی از بعضی برخوردا ترسیدم و منصرف شدم!!!

سلام به همه عشقای خودم که میخوان از همین لحظه نمازاشون رو کامل و سر وقت بخونن😍😍

باد صبا یه نرم افزار پخش اذان هستش که روی گوشی نصب میشه.موقع اذان احساس کنید خدا داره صداتون میکنه😍

به نماز صبح خیلی دقت کنید که تاثیر زیادی توی روحیه شما داره.

موفق باشید دوستان از ته دل دعاتون میکنم😍😍😍😍

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️