2777
2789

ی جایی کار پیدا کردم نزدیکمه پیاده میشه رفت و اومد مدیرش ی پسری در ۳۰.۳۲سالست مهندسه .برا ی دفتر قطعات الکترونیکی قراره کارشناس فروش باشم.امروز ازمایشی رفتم.بهم کفت الان ازت توقع فروش ندارم چون هنوز اول کاری بهت پله پله فروش تلفنی و....یاد میدم بعدم نرم افزارهای ادیت عکس و فیلم برا تبلیغ مجازی و نرم افزار حسابداری.حقوقش چنگی به دل نمیزنه ولی برا تجربه خوبه‌.مشکلم اینه تو محل کارم فقط خودشه و داداش کوچیکش و دفترش ی حالت زیر زمین مانند بزرگه که هم انبار شده هم دفتر در محل کارو قفل میکنه و فقط برا کسی زنگ در بزنه باز میکنه.ادم چشم هیزی نبود اما چون میخواد زود بام قرارداد ببنده میترسم و دور دفترج کلی نمایشگاه مبلمان هست که دنبال سوژن برا خاله زنک بازی و حرف دراوردن‌بنظرتون بهش پیام بدم بگم نمیام؟یا بگم همچین مشکلی دارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم نمیرفتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بنظرم نرو نمی ارزه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من اگه بودم همون لحظه‌ی اولی که در قفل کرد عکسالعمل نشون میدادم!!! مگه زندانه که در رو قفل میکنه چه ...

قفل با کلید نه هااا...دیدی درخونه رو میبندی دیگه کسی نمیتونه بازش کنه مگر ایفونو بزنن؟اینجوری منظورمه