2777
2789
عنوان

کیا بچشون بیماری مادرزادی داره

337 بازدید | 13 پست

من. بچم یه بیماری نادر داره که نمیتونم اینجا اسم ببرم آشنا زیاد دارم اما غم دنیا تو دلم هست همش میگم خدایا چرا این جوری منو امتحان کردی

میخوام ببینم کسایی که مثل من هستن چه جوری کنار اومدید؟ 

تو ظاهرشه ؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من 

با خود بیماری هم کنار بیام این همه دردسرهای بعدش کنار اومدنش  راحت نیستمشکل مغزی تشنج و صرع و خود زنی و ذهنی و همه و همه 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

خب منم بچه ام مشکل ژنتیک داره کنار اومدم پسر خاله م کور مادرزادی بود خاله ام کلا بیخیال بود اصلا بهش فکر نمی‌کرد پسرش همسن منه ،،،بجاش ۴ تا بچه آورد که به این فکرنکنه

داداشم 

تا ۱۸ سالگی هیچ مشکلی نداشت بهترین پسر فامیل بود یهو مریض شد هنوزم شبانه روز واسش گریه میکنیم ولی پیش خودش کلی دلداریش میدیم راهی جز این نیست

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
الان چطوره؟

سلام امیدوارم تاپیک ببینی تمام سایت ها زیر رو کردم بتونم یه نفر پیدا کنم همدردم باشه بتونه کمکم کنه من بچم مشکل ژنتیکی داره تو کل فامیل فقط بچه من اینجوری شد بجه ای من نمیخاستم تو اوح بدبختی زندکی بودم یهو دیدم ناخاسته باردارم گقتم خدا داده جبران همه سختیام دیدم نه تازه غمم داره شروغ میشه به قول یه نفر تو همین سایت میگفت ادم حس میکنه اونایی که بچشون مریضن خدا دوسشون نداره ساعهت ها با همین تاپیکش اشک ریختم