2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فقط مغرور بودن.اصلا خیلی دلم و شکستن

پس نگران نباش بانوتولایق بهترین بخدا تو فرشته های الهی دلت راهمراهی کرده اند تامبادا درمنجلاب این خانواده گرفتاربشی  شوهری که حرفش وتصمیمش روکسی دیگربراش بگیره همون نباشه بهتره 

مردمهربان 

دوست عزیزم تو باید الان خوشحال باشی که قبل ازدواج به وفادار نبودن و دهن بینی طرف پی بردی. به قرآن قسم هیچی مثل یه مرد دهن بین و خانواده ذلیل زندگی رو داغون نمیکنه چون بعدا تو زندگی حتی اگه یه خانم کامل باشی تا تائید مادر و خواهرش نباشه حتی یه تصمیم هم تو زندگی نمیگیره و تو باید همش منتظر باشی ببینی اونا چه نظری میدن و اینجور که باهات از اول لج هستن روزگارت سیاه میشه.غصه نخور عزیزم خدا بزرگه و تو هم جوونی

ببین خدا شاهده به جون بچم منم مثل تو با یه پسر دوست بودم هفت سال هر جا بگی با هم رفتیم ، شب و روزمون بهم گره خورده بود .بعد هفت سال مامانش زنگ زد بهم گفت خانوادهامون بهم نمیخوره دیگه به پسر من زنگ نزن ، خو پسره هم گفت برو ازدواج کن ، منم  با اولین خواستگارم که صد برابر بهتر از دوست پسرم بود ازدواج کردم همیشه به خودم میگم خدا کمکم کرد یکی بهتر از اون قسمتم بشه .تو هم ناراحت نشو مطمین باش خدا بهترین هارو واست انتخاب میکنه .