2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 69 پست
بله ب ازای هر یک سال یک روز

خودتو ناراحت نکن, منم همچین روزی رو تجربه کردم, چنان غرورم شکست که چند وقت از خودم متنفر بودم که چرا بهش دل بستم و باهاش چهار سال دوست شدم, ولی خدا شاهده خدا واسم جبران کرد, هم اومد منت کشی و رک بهش گفتم گمشو درحالیکه فکر میکرد پیر میشم و منتظرش میمونم, چنان کوبوندمش که باورش نمیشد, هم یکی اومد سر راهم که یه تار موشو با صدتا مثل قبلی عوض نمیکنم 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش گفت یک سالم میمونم.اما فرداش خواهراش پرش کردن گفتن فقط یک هفته.اینم دهن بین و اختیارش دست خواهر ...

اوه اینکه داری میبینی الان اختیارش دسته خوهراش هست اصن اگر التماستم کرد جواب منفی بده که تو زندگی بیچاره میسی وگرنه 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خودش گفت یک سالم میمونم.اما فرداش خواهراش پرش کردن گفتن فقط یک هفته.اینم دهن بین و اختیارش دست خواهر ...

خب ببین الان میگی دهن بینم هست 

اگه باهاش ازدواجم میکردی باتوجه به نارضایتی خونوادت و دهن بین بودنش و اینکه اختیارش دست خونوداشه 

فکر نمیکنم که این ازواج به صلاحت باشه 

بعدا که ان شاءالله ازدواج کنی میفهمی که خونواده ی شوهر تو زندگیت چه قد تاثیر گذاره 

روز خواستگاری باهاش رفتم تو اتاق حرف بزنیم خواهر و مادرش طوری آه کشیدن و بدرقمون کردن اتاق ک نگو.بعد ...

بابا خدا دوست داشته اخلاق اینا برات رو کرده برو سجده شکر به جا بیار

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
حالا این روزا چیکار کنم ؟ تو شوک هستم.مادرش هم طوری گفت پیام ندن ب هم و مزاحم نشن انگار من مزاحمم

هیچ وقت نا امید نباش هیچ کسی تو این دنیا ارزش اینو نداره که تو به خاطرش ناراحت باشی میدونم حرفام شعاریه ولی من درکت میکنم تنها راهش همینه اعتماد به نفستو ببر بالا ناامید نباش تا جذیی که می تونی بهش فکر نکن آدمی که ۷سال وفاداری تو رو توی یه هفته خلاصه کرد مطمئن باش هیچ ارزشی نداره

بابا خدا دوست داشته اخلاق اینا برات رو کرده برو سجده شکر به جا بیار

مادرش بعد ۷سال ک خواست بیاد خواستگاری وقتی زنگ زد من گوشی رو برداشتم گفت سلام مادرت هست.اصلا باهام احوال پرسی نکرد