2777
2789
اوه اینو دیگه جدا نمیدونم خودمم کنکوریم و میدونم چه حسی داری و ممکنه جواب این سئوال چه حسی بهت بده ا ...

نه بگو اشکال نداره من فقط میپرسم تاثیری تو کارم نداره 

از یاسین چی حس میکنی اونو بگو لطفا

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اوه اینو دیگه جدا نمیدونم خودمم کنکوریم و میدونم چه حسی داری و ممکنه جواب این سئوال چه حسی بهت بده ا ...

ازم خوشش میومد ؟ یا صرفا چون سادم میخواست گولم بزنه 

همینطوری حدس بزن اشکال نداره غلط باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازم خوشش میومد ؟ یا صرفا چون سادم میخواست گولم بزنه همینطوری حدس بزن اشکال نداره غلط باشه

یه جرقه تو ذهنش زده شده سادگیت براش جالب و بامزست اما قصد گول زدن نداره حس بدی ازش نگرفتم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
یه جرقه تو ذهنش زده شده سادگیت براش جالب و بامزست اما قصد گول زدن نداره حس بدی ازش نگرفتم

حس محمد رضا بهم چیه کی ازدواج میکنم باهاش؟

اون دختره ای کنه ولش میکنه؟

امسال رشته ای میخوام میارم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

حسی نداره اما در اینده احتمالش زیاده

چرا استوری اینستا رو چک نمیکنه؟؟؟فالو زیاد داره تا قبل

عید همش چک میکرد،،از عید به اینور نه،،به بارفقط لایک

کرد ولی استوری واتساپ و لایک کرد،،آنلاین هم هست

زندگیش مشکل داره یا دیگه خسی نداره

نه و حس میکنم اصلا برگشتنش به صلاح نیست کلا حس خوبی نگرفتم یه جور دلشوره

ممنون عزیزم جواب دادی🌹🌹💚💚 درسته با دلشوره همراهه...

میشه اینم جواب بدی ،اونروز من تو ماشین بودم بعداز ۶ماه اتفاقی دیدمش ،زل زدم بهش اونم زل زده بود رد شدم، به نظرت شناخت منم ؟؟؟ دلتنگم شد؟؟

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.