2777
2789
منم میگی

اره اوکی میشه کار خوبیه اوایل ممکنه یکم اذیت بشید یا حتی پشیمون چون شاید اوضاع اوضاع به وفق مراد نباشه اوایل اما بعد پیشرفت کاری دارید و اوضاع بهتر میشه

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اره اوکی میشه کار خوبیه اوایل ممکنه یکم اذیت بشید یا حتی پشیمون چون شاید اوضاع اوضاع به وفق مراد نبا ...

درمورد منو زندگیم و نامزدم چی حس می‌کنی 

به نظرت کی خوب میشه این زندگی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ملورین چند درصد حست درسته؟

قبلا خیلی درست و دقیق بود رد خور نداشت

اما خب یه مدت ازش استفاده نکردم و الان توی تاپیکا چندین بار گفتم همش درست بوده ولی خب چیزایی که گفتم ویژگی های اخلاقی و ظاهری افراد و علایق سلایق بوده که خب درست بوده  راجب روابط قبلا خیلی درست بود اما الان نمیدونم واقعا  و در این مورد جدا میترسم چیزی بگم چون واقعا نمیخوام کسیو ناراحت کنم:)

قبلا خیلی درست و دقیق بود رد خور نداشتاما خب یه مدت ازش استفاده نکردم و الان توی تاپیکا چندین بار گف ...

عزیزم لطفاً بهم بگو 

زندگیم کی خوب میشه 

چرا اینطوری درمورد منو نامزدم چی حس می‌کنی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
قبلا خیلی درست و دقیق بود رد خور نداشتاما خب یه مدت ازش استفاده نکردم و الان توی تاپیکا چندین بار گف ...

میشه منم جواب بدی لطفا 

ازم خوشش میاد ؟یا چون فقط سادم می‌خواد گولم بزنه ؟

دیدار داریم ؟ کی ؟تو دیدار هم ازم خوشش میاد؟

میتونی بگی کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ امسال ازمون استخدامی قبول میشم؟؟؟

توی صفحات قبل و.همین صفحه گفتم:)❤ احتمالا توی اواخر تابستون و خوشبحال بچتون که انقدر شما براش لحظه ش ...

واسه من هم بگو لطفا

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
الان میتونی خصوصیات ظاهریم رو لگی گلم

پوست گندمی مایل به روشن موهای مواج یا مجعد و احتمالا بلند اما نه خیلی،فرم چشمای کشیده تقریبا قد متوسط مهربون اما دل نازک و یه کوچولو زودرنج ادم کاملا ریلکسی نیستی خیلی به اینده امیدواری و برای زندگیت برنامه و چارچوب های منسجمی داری دوست داری همچی کاملا طبق برنامه باشه و اگه یکم از برنامه خارج شه انگیزت کم میشه و مظطرب میشی

امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟

اوه اینو دیگه جدا نمیدونم خودمم کنکوریم و میدونم چه حسی داری و ممکنه جواب این سئوال چه حسی بهت بده اگه بگم مثبته ممکنه تلاشت کمتر شه اگه بگم منفیه ممکنه انگیزت کم شه پس میگم نمیدونم تا بتونی روال طبیعی این دورانو طی کنی❤