حس میکنم دوست داره ولی نمیدونه چطور بگه از احساس شما مطمئن نیست
چجوری مطمئنش کنم ؟؟
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
اره ولی خب مسیرتون دشواری زیاد داره اخرش قشنگه ولی
مرررسی عزیزم ❤️❤️
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
تو فصل بهار نیست اما همین امسال اتفاق میوفته تابستون به احتمال زیاددر کل از صمیم قلبم امیدوارم به زو ...
چند وعده دیگه میاد سمتم ؟؟
نه و حس میکنم اصلا برگشتنش به صلاح نیست کلا حس خوبی نگرفتم یه جور دلشوره
میشه ددرموردم هرچی حس میکنی بگی
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:)