2777
2789
حس میکنم دوست داره ولی نمیدونه چطور بگه از احساس شما مطمئن نیست

بنطرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ ممکنه اردیبهشت پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟ بنظرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟ رضا استوری دیشبشو برا مهدیه گذاشته یا یکتا؟؟

به مهدیه حسی نداره و یه ذره حس منفی هم داره 

اما یکتا تقریبا مثبت شخصیت خوبی ازش تو ذهنش شکل گرفته 

و استوری حس میکنم هیچ کدوم 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
حس میکنم دوست داره ولی نمیدونه چطور بگه از احساس شما مطمئن نیست

چجوری مطمئنش کنم ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بنطرت احتمال بارداری کدوم ماه برام بیشتره؟ ممکنه اردیبهشت پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟ بنظرت احتمال ...

تو فصل بهار نیست اما همین امسال اتفاق میوفته تابستون به احتمال زیاد

در کل از صمیم قلبم امیدوارم به زودی به خواستتون برسید و اون بچه خیلی خوش شانسه که مادرش اینهمه براش لحظه شماری میکنه❤

اره ولی خب مسیرتون دشواری زیاد داره اخرش قشنگه ولی

مرررسی عزیزم ❤️❤️

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

تو فصل بهار نیست اما همین امسال اتفاق میوفته تابستون به احتمال زیاددر کل از صمیم قلبم امیدوارم به زو ...

چند وعده دیگه میاد سمتم ؟؟

به مهدیه حسی نداره و یه ذره حس منفی هم داره اما یکتا تقریبا مثبت شخصیت خوبی ازش تو ذهنش شکل گرفته و ...

سلام ببخشید میشه بگی اونی که توی ذهنمه نسبت بهم چه حسی داره و اول اسمشو بگو مرسی❤️

وطن ای هستی من..
ببخشید تو را خدا اینو نمیتونم بگم راجب قیافه استعداد و اینجور چیزا میتونم بگم اما روابط چون با احساس ...

خواهشا هر جی از زمان بارداریم میاد تو ذهنت بهم بگو. لطططططفا .کدوم ماا میفهمم ک باردارم؟🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹

به مهدیه حسی نداره و یه ذره حس منفی هم داره اما یکتا تقریبا مثبت شخصیت خوبی ازش تو ذهنش شکل گرفته و ...

ملورررینن

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

عزیزم منم میگی لطفاحست میگه برمیگرده ارتباط مجدد باهام میگیره؟دیدار داریم که به صحبت ختم شه؟

نه و حس میکنم اصلا برگشتنش به صلاح نیست کلا حس خوبی نگرفتم یه جور دلشوره

نه و حس میکنم اصلا برگشتنش به صلاح نیست کلا حس خوبی نگرفتم یه جور دلشوره

میشه ددرموردم هرچی حس میکنی بگی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:)